ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kiara je i meni super, samo treba znati granice, ako ona kaže da nešto ne voli onda ne voli, pa kome krivo kome pravo. Ako se svejedno inzistira na tome može se samo pokvariti atmosfera. I da, ja sam bio kod nje i kad je bila zbog privatnih problema u emotivnom rasulu, ali oprostiš joj to jer kad je kod nje sve u dobro i u redu onda:
1. dočeka te i isprati ko čovjeka, platiš 30 min, a ona ne gleda na sat ni na mobitel, ako nema nikoga naručenog, ostaneš 45 min do sat, vrijeme prođe što u seksu što u razgovoru prije i poslije,
2. uvjek je čista i oprana, tušira se prije i poslije svake mušterije,
3. zgodna je, ima dobro tijelo, a nije umišljena, ako poštuješ granice trudi se da ugodi,
4. pušenje je usavršila to te mjere da je vjerojatno jedna od najboljih u tome,
5. kad je dobra toliko je ugodno s njom da joj ja oprostim i loše dane.
Imaš li možda link?

Upravo bio na masaži kod Sabrine.
Dao sam 130 za sat vremena i oral bez,finish u usta.
A ono,fora je,al ne bih ponovio.
Trackanje obicno,al dala si je truda ajde.
Jedino sta me docekala mršavica mala,nije ko na slikama znaci,al potrudila se.
Izricito sam trazio da se tusiramo skupa jer sam ja njoj isto htio dat oral.
kad je zavrsila masazu,rekla da se okrenem i najahala me u 69,nisam se ni snašao.
Cista,uredna,mirisljava.
Ali kazem,probao sam jer vec dugo gledam taj oglas,al ne bih ponovio.
Koliko sam skuzio ima par oglasa koji su na istoj toj adresi tak da vjv vise cura ima,a mene je ova mala.zapala.

Planiram uskoro otic kod Lore blond pa ako mi mozete rec malo vise o njenom pristupu da znam sta me ocekuje i kako da se ponasam. Procitao sam da je dosta hladna pa ne znam jel to sa svakim tako ili samo sa onim sa kojima joj se neda radit?

Upravo bio na masaži kod Sabrine.
Dao sam 130 za sat vremena i oral bez,finish u usta.
A ono,fora je,al ne bih ponovio.
Trackanje obicno,al dala si je truda ajde.
Jedino sta me docekala mršavica mala,nije ko na slikama znaci,al potrudila se.
Izricito sam trazio da se tusiramo skupa jer sam ja njoj isto htio dat oral.
kad je zavrsila masazu,rekla da se okrenem i najahala me u 69,nisam se ni snašao.
Cista,uredna,mirisljava.
Ali kazem,probao sam jer vec dugo gledam taj oglas,al ne bih ponovio.
Koliko sam skuzio ima par oglasa koji su na istoj toj adresi tak da vjv vise cura ima,a mene je ova mala.zapala.
Koji je to oglas?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh