Jel zna neko nesto o ovoj https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...im-zavrsetkom-i-online-druzenje-oglas-5900560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djeluje mi kao fejk oglasJel zna neko nesto o ovoj https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...im-zavrsetkom-i-online-druzenje-oglas-5900560
Nemojte nasjedaJel zna neko nesto o ovoj https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...im-zavrsetkom-i-online-druzenje-oglas-5900560
E to je sad tema za doktorat napisat...Kako pronac prave djevojke? Gledam malo onaj oglasnik i 50% oglasa ima u imenu "online" sto odma znam da je fake i zaobidjem to. Od ostalih 50% oglasa 80% se vidi da je fake (slike top modela a u opisu smajlici). Ostane 10% djevojaka koje su zaprqvo prave, ali su lose (ili su debele ili stare ili skupe ili nista ne daju). Ja ne znam jel ima 1% oglasa koji vrjede ista
ImaKako pronac prave djevojke? Gledam malo onaj oglasnik i 50% oglasa ima u imenu "online" sto odma znam da je fake i zaobidjem to. Od ostalih 50% oglasa 80% se vidi da je fake (slike top modela a u opisu smajlici). Ostane 10% djevojaka koje su zaprqvo prave, ali su lose (ili su debele ili stare ili skupe ili nista ne daju). Ja ne znam jel ima 1% oglasa koji vrjede ista
Prouči forum i gledaj recenzije za pojedine cure. Imas tu posla, ali bolje izgubiti malo vremena proucavajuci nego popušiti par sto eura na lošu uslugu. Znaci za pocetak, ne zaleci se, prouci imali kakvih komentara na djevojku, ako nema komentara ili su liši, ne ideš. Ides kod provjerenih, s vremenom ces skuziti igru.E to je sad tema za doktorat napisat...
Ja sam bio. Isplati se otici kod nje, ali nema cesto oglas.Jel bio netko kod one brinete sto trazi 70 eura za pola sata? U oglasu joj je bio naslov cao ali vise nema tog oglasa. Jel valja sta?
Pa u pravu je lik, nebitno dal se njemu svidjelo il ne, u globalu ce vise bit odbojno nego suprotno. Nekom ozbiljnom tko uzima za noc ili im plati avionsku kartu da doleti do njega za vikend, potrosi 5-10 tis eura ko nista, takav ce sigurno zaobici tetoviranu lol. Meni je svejedno ak mi je cura jebozovna u faci i ima dobro dupe, zato sam i u ovom sportu, a ne zato jer me briga jel ima tetovaze ili ne heheBaš. Vidiš ti njih kak su glupe i tebe nisu pitale šta ti misliš o tetovažama prije nego su ih napravile. Sigurno je to zbog feminizma ili ljevice ili Srbije, nema drugog objašnjenja.
Kako ti je cudno? Pa svaka pametna mlada cura ce otvorit onlyfans ako je zgodna. Samo treba sredit martketing i kad svi znaju za tebe, TO THE STRATOSPHEREEEEEE.A jbg, sta da se radi kad je jako mala ponuda a velika potraznja. Cudno mi je i zalosno u isto vrijeme kako nema vise mladih djevojaka koje biraju ovaj posao
Ni meni tetovaže nisu baš seksi, ali eto mogu prijeći preko toga ako djevojka nema puno tetovaža, ali ako je sva prekrivena u njima onda se ne mogu nagovoriti da legnem u krevet sa takvom.Pa u pravu je lik, nebitno dal se njemu svidjelo il ne, u globalu ce vise bit odbojno nego suprotno. Nekom ozbiljnom tko uzima za noc ili im plati avionsku kartu da doleti do njega za vikend, potrosi 5-10 tis eura ko nista, takav ce sigurno zaobici tetoviranu lol. Meni je svejedno ak mi je cura jebozovna u faci i ima dobro dupe, zato sam i u ovom sportu, a ne zato jer me briga jel ima tetovaze ili ne hehe
Pa nije to baš samo tako da neka otvori OF i odmah lova do krova. Možda je tako kod izrazite manjine, ali velika većina zaradi malo ili nimalo. Još uvijek se uglavnom može kod klasične prostitucije zaraditi više nego kod OF posebice jer ga se u novije vrijeme sve više ograničava u svijetu.Kako ti je cudno? Pa svaka pametna mlada cura ce otvorit onlyfans ako je zgodna. Samo treba sredit martketing i kad svi znaju za tebe, TO THE STRATOSPHEREEEEEE.
Prvo i najvaznije, nitko u tebe ne stavlja svoj kurac, nema zajebancije oko termina, nema prijetnji, nema pijanaca, nema klosara, nema narkomana, nema nepalaca i indijaca(ovo je novo od 2023 HAHA), radis kad oces, bitno je samo smislit dobar content koji drzi musterije, platis porez, i bok
Jedina cura koja se uzivo kurva je neka koja je niskointeligentna nazalost (nasu i svoju)
Domaća prostitucija je bila u kurcu i prije pojave OF, ali priznajem da je i OF malo pridonio cjelokupnoj situaciji na domaćoj sceni. Ima još tu razloga.Kako ti je cudno? Pa svaka pametna mlada cura ce otvorit onlyfans ako je zgodna. Samo treba sredit martketing i kad svi znaju za tebe, TO THE STRATOSPHEREEEEEE.
Prvo i najvaznije, nitko u tebe ne stavlja svoj kurac, nema zajebancije oko termina, nema prijetnji, nema pijanaca, nema klosara, nema narkomana, nema nepalaca i indijaca(ovo je novo od 2023 HAHA), radis kad oces, bitno je samo smislit dobar content koji drzi musterije, platis porez, i bok
Jedina cura koja se uzivo kurva je neka koja je niskointeligentna nazalost (nasu i svoju)
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|