ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako pronac prave djevojke? Gledam malo onaj oglasnik i 50% oglasa ima u imenu "online" sto odma znam da je fake i zaobidjem to. Od ostalih 50% oglasa 80% se vidi da je fake (slike top modela a u opisu smajlici). Ostane 10% djevojaka koje su zaprqvo prave, ali su lose (ili su debele ili stare ili skupe ili nista ne daju). Ja ne znam jel ima 1% oglasa koji vrjede ista

Kako pronac prave djevojke? Gledam malo onaj oglasnik i 50% oglasa ima u imenu "online" sto odma znam da je fake i zaobidjem to. Od ostalih 50% oglasa 80% se vidi da je fake (slike top modela a u opisu smajlici). Ostane 10% djevojaka koje su zaprqvo prave, ali su lose (ili su debele ili stare ili skupe ili nista ne daju). Ja ne znam jel ima 1% oglasa koji vrjede ista
E to je sad tema za doktorat napisat...

Ima

E to je sad tema za doktorat napisat...
Prouči forum i gledaj recenzije za pojedine cure. Imas tu posla, ali bolje izgubiti malo vremena proucavajuci nego popušiti par sto eura na lošu uslugu. Znaci za pocetak, ne zaleci se, prouci imali kakvih komentara na djevojku, ako nema komentara ili su liši, ne ideš. Ides kod provjerenih, s vremenom ces skuziti igru.

Problem ovog foruma je sto je jako neorganiziran. Trebao bi postojat neki filter da se djevojke koje su prave mogu filtrirat po cijeni, godinama i kilazi pa da sve bude transparentno. Dosta mi je da mi neko preporucuje krmace od 60 godina koje traze 100 eura za masazu...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh