ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam kod jedne cure Kim K (ne one debele) cura nije često aktivna, ali pružila mi je najbolji oral u zivotu i lijepa u faci blizu stana je neki street workout park.
Ženska mi je pokazivala snimke sa dečkom dok je imala sex i koliki mu je i pricala o odnosu sa najvećim ikad sa kojim je bila itd. Ukratko jako otvorena ženska. Nije bila nesto ni skupa mislim da negdje blizu Save.

Druga cura je bila crvenokosa i ženska mi dala da budem masu duže nego sam platio, ljubili smo se mazili i nije imala nikakav problem sta sam tako dugo. Lokacija; Zagrebački bankomat je tamo i ona je na nekom bas visokom katu bila.

Pricala je da nekad radi i na Maksimiru.
Mislim da je to ta Kim, ak ko ima broj neka shera

Svetice, dogovor u prostoru. Može oral, sex, fetiši, dominacija. Opuštena atmosfera, može se lijepo popričati i dogovoriti.

Ona je na slikama, malo jača, no meni ne smeta.

Oral, sex, fetiši, 120, bio sam malo više od sat vremena.
Kontaktirao plavokosu. Kaze pola sata 120 eu. Jos prije godinu dana je bilo 70 eu pola sata. Ne znam isplati li se ici.

Sto se tice cijena ovih usluga o tome se vec puno pisalo i puno ce se pisati. Cijene su takve kakve jesu po meni zbog 2 razloga. Prvo ponuda je jako mala, drugo ponuda je ilegalna. Kad bi to bilo legalno kao sto je svuda u normalnim zemljama onda bi cijene bile 20% manje .

Jesi sigurno dobro shvatio da je POLA sata 120€? Pošto je kolega kojega si citirao da je bio preko 1h za 120€...za domaću bi bilo malo nerealno imat takvu cijenu ali ništa me nebi iznenadilo...
Jesam dobro sam shvatio. Kolega je bio prije nekoliko mjeseci. Takodjer jedan kolega je napisao u srpnju da je cijena 100 eu pola sata I svega dva mjeseca kasnije evo nas do 120 eu. Ne bi me iznenadilo da do Bozica ide do 150/30.

Ako to je koja mislim da je, fino dupe i noge i zgodna zena, jedini minus cice, meni bilo dobro, dobro izgleda sa sladoledom u ustima, voli doggy

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh