Zvao sam ju jednom. Bila bahata preko telefona pa nisam otišao.Meni izgleda stroj...a kad bi znao da je tako bi i otišao...čekam da netko podjeli iskustvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvao sam ju jednom. Bila bahata preko telefona pa nisam otišao.Meni izgleda stroj...a kad bi znao da je tako bi i otišao...čekam da netko podjeli iskustvo
Nez, nisam ni razmisljao o tom korakuDa li vrijedi sex s njom ili je mrtvo puhalo
Znači nije ni pokušao daljnu vrbalnu komunikaciju a kamoli nešto više...šteta![]()
Voliš mlađe?😘 Miramarska
Cura,18 god te poziva na druzenje u svom klimatiziranom prostoru. Slike su moje i ako želiš vise informacija javi se na…www.oglasnik.hr
A tko ne voli?
Miramarska 107 5. kat nakon lifta desno 90 pola sata
Međutim.
Kakav odron, šta je ono. Krije se iza vrata. Klasika okret, držim ja iskusno vrata desnom rukom, otvaram ih nazad aj vozdra bez riječi.
Međutim #2
Čujem iza mene silazi momčić zaštitar sjebanih zubi pitajući zašto ja nju guram vratima i sustiže me na trećem katu. Prošao mu je život pred očima valjda kad me vidio 190cm 100kg istreniranih. Bilo mi ga je žao čak.
Evo ne znam zašto pišem ovo, ako se nekom ne da karat nego bi se možda išao pobit.
Pored toliko latina na EGE-u ima jos onih Koji gledaju oglase na a P.O.![]()
Voliš mlađe?😘 Miramarska
Cura,18 god te poziva na druzenje u svom klimatiziranom prostoru. Slike su moje i ako želiš vise informacija javi se na…www.oglasnik.hr
A tko ne voli?
Miramarska 107 5. kat nakon lifta desno 90 pola sata
Međutim.
Kakav odron, šta je ono. Krije se iza vrata. Klasika okret, držim ja iskusno vrata desnom rukom, otvaram ih nazad aj vozdra bez riječi.
Međutim #2
Čujem iza mene silazi momčić zaštitar sjebanih zubi pitajući zašto ja nju guram vratima i sustiže me na trećem katu. Prošao mu je život pred očima valjda kad me vidio 190cm 100kg istreniranih. Bilo mi ga je žao čak.
Evo ne znam zašto pišem ovo, ako se nekom ne da karat nego bi se možda išao pobit.
U načelu da, ali meni je osobno ok vidjeti što dolazi od ovih srpkinja koje budu tu po tjedan dana. Često ugodno iznenadePored toliko latina na EGE-u ima jos onih Koji gledaju oglase na a P.O.![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|