ProfBaltazzar
Member
Jel netko zna neku na području Sesveta ili Dubrave?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ona na slikama.u zivo je jos deblja,pozuruje,malo pusi i odma zeli akciju.nagovara da bude u doggy pozi.jedini plus je sto je uskaEvo i mene zanima jel tko bio kod dotične i da li može reći kakva je tj.ostavit komentar
Da, to je prof. Lucija. Oglas izbaci samo kako bi starim/ stalnim klijentima dala do znanja da radi.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/senzualna-plavusa-oglas-6326806 jel ovo profesorica i jel pocela opet radit? Ili ima samo svoj krug klijenata ?
Nazalost nemas takvih.Jel netko zna neku na području Sesveta ili Dubrave?
Tko god trazi novce unaprijed je fake i prevara daj vise shvatitePozdrav zanima me dali je tko probao Tia_169 plavi oglasnik iz Bjelovara traži prije za rezervaciju ?
Jel se kome javljaju na wacap poruke???![]()
Preporuka za oral, blizina autobusnog kolodvora, zenska oko 40 g. thailandjanka, trudi se i zna posao...
To ti je Udana gospođa iz Utrina, imaš more iskustava, potražiJel bio tko ? Ne mogu naci na trazilici.
![]()
Crnka 28/175/63/4 izuzetno zgodna družila bi se sa situiranim gospodinom
CRNKA 28/175/63/4 izuzetno zgodna družila bi se sa situiranim gospodinom u svom ugodnom prostoru diskrecija max.www.oglasnik.hr
Hvala unaprijed.
a kaj se ti bojiš poslati poruku.Jel se kome javljaju na wacap poruke???
Ukucaj u tražilicu Udata, imaš moju recenziju od prije mjesec i pol...Jel bio tko ? Ne mogu naci na trazilici.
![]()
Crnka 28/175/63/4 izuzetno zgodna družila bi se sa situiranim gospodinom
CRNKA 28/175/63/4 izuzetno zgodna družila bi se sa situiranim gospodinom u svom ugodnom prostoru diskrecija max.www.oglasnik.hr
Hvala unaprijed.
Poslao i na naški i na englišu ali nema odgovora, zato pitam... da nisu već deportirane ili pak popunilo se pa vrte samo stalnea kaj se ti bojiš poslati poruku.
To ti je selin ili kiara![]()
Jel zna netko kakva je ova ne mogu nista nac pod tim imenom?
meni uredno odgovore nisu deportirane hahaha.Poslao i na naški i na englišu ali nema odgovora, zato pitam... da nisu već deportirane ili pak popunilo se pa vrte samo stalne
hvalaTo ti je Udana gospođa iz Utrina, imaš more iskustava, potraži
hvalaUkucaj u tražilicu Udata, imaš moju recenziju od prije mjesec i pol...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|