Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+385997485323. Day cajka ana ... ŠpanskoJa ne znam gdje problem kod Cajke. Bio sam tri puta i svaki put je bilo drugačije. Kad sam bio drugi put dala mi je da je diram po pici i da joj guram prstiće, čak sam bio blizu i da je prasnem (odustala je u zadnji tren). Kad sam treći put došao i probao je uhvatiti za picu rekla mi je da ne može i da mi nikad nije dopustila. Četvrti put me ispalila i primila nekog lika preko reda, a dogovorila se samnom. Zvala me da se vratim i da ću dobiti drkicu besplatno ali baš sam se bio raspizdio i već dogovorio s drugom i odlučio da neko vrijeme ne idem kod nje.
Sa mnom nikad nije koristila rukavice, uvijek bih dobio jednu Bajadericu ili malo čokolade.
Jedino što mi starno smeta kod nje je to što sluša i pjeva neke glupe narodnjake dok mi drka. Masaža je bila tak-tak.
Užas, pa ona bi tebi trebala platiti da te masira. Nevjerojatno+385997485323. Day cajka ana ... Špansko
Nemozes odoljeti da ne probas nakon svih recenzija što su napisane. Preko telefona lijepo zvuči, premda je taman bila u svađi s nekom ženom.dogovorimo termin sve uredu, dodem gore, pas mačka u stanu.ona jos pristojna. Hrpa uputa, moras ruke prati, voli naređivati, što god pitas čudan odgovor. Okej izgleda , kao na slikama . Legnem na stol, ona pali neke svijeće pusta fora muziku . I najednom navuče crne rukavice, ja odmah skočio, otkud sad to , ona počne kako je sve uvjete rekla, a ni pisnula o rukavicama. Pokusas ju nagovoriti bez ali nista, solidno masira tj upire. Lasnije se okrenes smijes samo sise i guzu, nesmijes stenjati, pricati prostote ,nista ne dopusta . Bio vidio i otisao .
RadiPozdrav, zanima me dali Anja radi samo masaže ili se može dogovoriti i sex? pitam jer sam negdje vidio da radi i sex a možda sam i zabrijo pa eto pitam.. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/anja-oglas-6399011
![]()
Zagreb💚Bolje da ljulja nego da žulja🤪 fenomenalna bucka te poziva kod sebe🤪
Ako si ljubitelj bucki, ljubitelj velikih oblina i grudi ja sam prava za tebe. Posjeti me u mom prostoru i uživaj😉…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
Haha, ja imam 20 kontakata za Zagreb.imam dva kontakta za zagreb ko hoce
jel iko cuo za agenciju sagardi sa instagrama pise da i u hrvatskoj rade
da li moram platiti za te kontakte?imam dva kontakta za zagreb ko hoce
jel iko cuo za agenciju sagardi sa instagrama pise da i u hrvatskoj rade
Daj posalji privatnoHaha, ja imam 20 kontakata za Zagreb.
puši šeicima... manekenka u emiratima![]()
Manekenka koja je zbog Hipodroma rekla da joj je drago što je otišla iz RH: "Isprike"
NERA Lesić oglasila se na Instagramu.www.index.hr
ekipa
neki info o ovj curi ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|