ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poštovane kolege. Nisam nikad mislio komentirat situaciju na našoj sceni. Ali evo moram. Nakon xy godina saznanja sta i kako na našoj sceni s domaćim ( našim) curama nikad nisam bio razočaraniji. Ovo kod nas ne da je katastrofa nego ja mislim da na planetu nema u baznoj zemlji lošiji izbor s domaćim curama nego je kod nas..
Ne komentiram druge cure ali danasnje iskustvo sa domaćom curom se svelo na : nemoj me dirat za bradavice, nemoj ljubit bradavice, nemoj prst u picu, nemoj zaslinit picu, nemoj ga nabijati, nemoj za kosu, ne moze u pol sata dva puta bez obzira ako svrsis brzo... Mislim ono...Sta je ovo, gdje mi živimo!?
A da ne kazem da naći izgledom, uslugom i da nema 30+ top nasu curu nemoguća misija...
Gledam reportaže iz drugih zemalja od bližih do daljih i imas sto god ti srce poželi.
A mi!? A situacija sve gora. Doslovno. Iz godine u godinu...Oprostite na dužem komentaru ali jednostavno morao

Poštovane kolege. Nisam nikad mislio komentirat situaciju na našoj sceni. Ali evo moram. Nakon xy godina saznanja sta i kako na našoj sceni s domaćim ( našim) curama nikad nisam bio razočaraniji. Ovo kod nas ne da je katastrofa nego ja mislim da na planetu nema u baznoj zemlji lošiji izbor s domaćim curama nego je kod nas..
Ne komentiram druge cure ali danasnje iskustvo sa domaćom curom se svelo na : nemoj me dirat za bradavice, nemoj ljubit bradavice, nemoj prst u picu, nemoj zaslinit picu, nemoj ga nabijati, nemoj za kosu, ne moze u pol sata dva puta bez obzira ako svrsis brzo... Mislim ono...Sta je ovo, gdje mi živimo!?
A da ne kazem da naći izgledom, uslugom i da nema 30+ top nasu curu nemoguća misija...
Gledam reportaže iz drugih zemalja od bližih do daljih i imas sto god ti srce poželi.
A mi!? A situacija sve gora. Doslovno. Iz godine u godinu...Oprostite na dužem komentaru ali jednostavno morao
Skupi pare i 2 Tj.na Tajland.
Preporoditi CES se
Jos ak te krene...
Mos fukat besplatno jer se većina njih zeli udar u eu

venecuela rjesenje i Thai ali malo bolji komadi, na T sam vidio odrona kao na filmovima iz vjetnamskih ratova.

eto ukratko

Evo mojeg iskustva skromnog
1. Girl next door, dogovorio Faca
fuck prvi puta i od tad sam stalna musterija i prolazna ocijena,malo jaca cura, narancasta kosa, pjegice kad hocu perverzija i sve sta zelim idem kod nje(cura koja se kratko oglasava sad radi s pojedincima, jednom mjesecno sam sigurno)
2. Poljakica sve vec znate, odlicno pusenje ako je uspijete kontrolirat i primirt, cak malo samaranje ne skodi
3. FF sisak cura, mlada neiskusna, zeljna paznja. Oglasila se jednom pokupila ljude i sad radi rekao bih s 5 10 ljudi. Radi u domu na savi sama se javi kad je solo u sobi vecinom viekendi. Lijepa, mlada ne istorsena, za mirnije neke vode super.
4. Silva milf najbolje iskustvo ikad!!!! Ali tesko do nje doci, gotovo nemoguce
5. Pantera odlicna za svoje godinemoze se svasta dogovoriti s njom zapravo sta god pozelis ako si mlad

Spreman sam ustupit neke kontakte i polusat dogovorit s nekom koja vise nema oglas za nesto kvalitetno sta nije na PO sceni, babuskare i sl.
Ako neko ima kontakt i da zna da se moze doci do ktxine i slicnih manje popularnih također moze
Kako do ove dvije Girl Next Dior i studentice može u inbox bio bi zahvalan

Kolumbijka, 22 godine, 180/120, engleski malo problematican ali google translate rijesava, zadnja slika najbolje opisuje trenutno stanje, nalazi se kod glavnog kolodvora u solidnom stanu iako je zgrada u raspadu (bilo je mracno pa je teze procijeniti) sa jos jednom curom, nju nisam vidio. Oral sa, sex 3 poze, prst u picu ne može jer kaže da je "osjetljiva", anal za 150 više. Nema baš previše volje za odradit posao ali se otišla popravit prije nego je počela pa je bilo ok, a tko ne bi ako je roba iz kolumbije? -Nije me ponudila.. 6,5/10 jer je cura mlada i pristojno se ponaša a usluga samo prolazna, čak mi je djelovala ljepša u licu nego na ovim lošijim slikama. U njenu obranu mogu samo reći da je bilo kasno navečer.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh