slatki mačak
New member
gle, da imalo liči na one slike ja bih ostao... ali ni lice ni tijelo me nisu impresionirali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gle, da imalo liči na one slike ja bih ostao... ali ni lice ni tijelo me nisu impresionirali
Kako trazite stvari sa 3 slova? Osim preko sifre oglasa ne vidim drugi nacin ili postoji caka?Iva. Ko da je propala u zemlju. Više mi se ne javlja ili joj je usluga totalno shit. A, oglas je non-stop aktivan. Ne kužim.
Imas kakav kontakt od ove male iz siskaEvo mojeg iskustva skromnog
1. Girl next door, dogovorio Faca
fuck prvi puta i od tad sam stalna musterija i prolazna ocijena,malo jaca cura, narancasta kosa, pjegice kad hocu perverzija i sve sta zelim idem kod nje(cura koja se kratko oglasava sad radi s pojedincima, jednom mjesecno sam sigurno)
2. Poljakica sve vec znate, odlicno pusenje ako je uspijete kontrolirat i primirt, cak malo samaranje ne skodi
3. FF sisak cura, mlada neiskusna, zeljna paznja. Oglasila se jednom pokupila ljude i sad radi rekao bih s 5 10 ljudi. Radi u domu na savi sama se javi kad je solo u sobi vecinom viekendi. Lijepa, mlada ne istorsena, za mirnije neke vode super.
4. Silva milf najbolje iskustvo ikad!!!! Ali tesko do nje doci, gotovo nemoguce
5. Pantera odlicna za svoje godinemoze se svasta dogovoriti s njom zapravo sta god pozelis ako si mlad
Spreman sam ustupit neke kontakte i polusat dogovorit s nekom koja vise nema oglas za nesto kvalitetno sta nije na PO sceni, babuskare i sl.
Ako neko ima kontakt i da zna da se moze doci do ktxine i slicnih manje popularnih također moze
Pa Ako ih vec imas zasto trazis novo?Također, par ovako gospođa/cura koje se vole zabavljat (nisu kurve, ne uzimaju lovu vec normalna spika, kava i lagam dogovor) instagram kontakt moguc samo.iskljucivo kao zamjenu kontakt za kontakt. Mozete se javit u dm samo ako imate isto ili slicno
Toliko od dugog zivili
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |