Bok, trenutno sam u Zagrebu. Imam 25 god, znam dobro masirati i na adekvatan način opustiti osobu 😌😘 -Sve slikice na…
www.oglasnik.hr
Prevarantica. Traži bon. Ja je odjebo.
Bok, trenutno sam u Zagrebu. Imam 25 god, znam dobro masirati i na adekvatan način opustiti osobu 😌😘 -Sve slikice na…
www.oglasnik.hr
Neprofesionalna kuja.
Nazovem je i dogovorim sastanak. Rezervira mi termin, kaže masaža 70 eu, lokacija travno, mamutica.
Dođem pet minuta ranije, nazovem je nejavlja se, još dvaput zvao i ne javlja se i nakon 10min otišao.
Preko telefona joj je glas zvučao čudno, kao da želi zvučati mlađe nego što zapravo je.
Pozdrav imam 32 god i lijepu crvenu kosu. Proporcije tijela su mi visina 165/ 65 kg I imam prekrasne grudi broj 5.…
www.oglasnik.hr
Bio kod ove. Nije crvenokosa (možda je druga crvenokosa), već crnka ima dva oglasa, nalaze se tamo dvije ženske, za drugu ne znam da li radi ili se samo javlja na telefon.
Lokacija je Dubrava, pola sata je 70 eu, prostor dosta skučen. Bilo me strah da ću naletjeti na neki stariji milf, no ipak nisam, ona je mlađi milf oko 35 godina, slike su njene i ima velike sise i općenito izgleda okej, samo nije 172 cm, prije 160cm visine.
U akciji dosta suzdržana i požuruje, no najveći problem barem meni je udaljenost jer mi Dubrava nije preko puta. Oni koji žive u Maksimiru, Dubravi, Sesvetama i traže milf mogu provjeriti.