Ja sam bio 2 puta prije 2 mjeseca. Prvi puta sam je zvao kad sam vec bio u kvartu i rekla je da je zauzeta i da mogu za 1h doc tako da sam popio kavu, nazvao sat vremena poslije u minutu i rekla je da dođem gore, objasnila s koje strane je ulaz itd itd. Jako fina sto se tiče komunikacije. Drugi puta je zvao cca 30 min prije dolaska i uredno dogovorio termin. E sad, pošto su recenzije više manje da je cura samo za isprobat sexy curku, tako je i bilo. Kulturna je, daje čisti ručnik i nudi tuširanje prije i poslije. Apsolutno u oba navrata ne pregovara o pušenju bez čak ni za velikodušne pare - ne može i amen (bar za mene). Ljubljenja nema. Lizanja nema. Cuclanje bradavica nema. Komunikacija malo šteka, kao da razgovaraš s malim djetetom pa malo strpljenja ne škodi. Ono čega ima je masaža koja je zapravo glađenje po nogama, osrednje pušenje bez senzualnosti (sa kondomom) i sex u 2 poze (misionarka i doggy). U sexu se baš fino namjesti i možeš je nabijat bez problema. Jednostavno je beživotna lijepa lutka, ali full draga cura. Vjerovatno češ se razočarat al vrijedi je isprobat, bar ćeš kresnut dobru ribu. Pokušaj još par puta, reci da si već u kvartu i da ti nije bed sačekat i da te frend poslao kod nje po preporuci. Tako sam bar ja rekao prvi put.