Sebastian83
New member
SopotU koji si kbart isao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SopotU koji si kbart isao?
Ja sam ju karinđao dobra je. Plavusa 30ak godina tijelo sasvim ok i surađuje tako da preporuka nemoj da te slike odbijuLažne slike. Ako je dobra zašto koristi tuđe slike?
Link: https://fapello.com/glxriqfree/12/
Ako nisu njezine slike, šanse dfa se pokaješ su 99%.Ja sam išao najviše zbog te zadnje slike,obožavam kad ženska ima dobro dupe,dodjem na adresu a ona me lagano otpili,možda i bolje tko zna čija je slika i kako ženska izgleda
![]()
Za 100 eura koje zaradi za pola sata najmanje što bi mogla napraviti je da stavi svoje slike i opere pičku prije nego što dođe novi lik. Sve bi one htjele da im s benzinske pošaljemo bon i da ne dolazimo, ali ne ide to tako....Vecina ih koristi tude slike. Nije fer ali tako je. Ako je netko bio mogao bi napisati par rijeci
Kad si je karindjao?Ja sam ju karinđao dobra je. Plavusa 30ak godina tijelo sasvim ok i surađuje tako da preporuka nemoj da te slike odbiju
Respekt!!!Za 100 eura koje zaradi za pola sata najmanje što bi mogla napraviti je da stavi svoje slike i opere pičku prije nego što dođe novi lik. Sve bi one htjele da im s benzinske pošaljemo bon i da ne dolazimo, ali ne ide to tako....
Nekima,kada bi stavile svoje slike ne bi nitko niti dosao,a ovako ima neke sanse. I lopovi imaju neka pravaZa 100 eura koje zaradi za pola sata najmanje što bi mogla napraviti je da stavi svoje slike i opere pičku prije nego što dođe novi lik. Sve bi one htjele da im s benzinske pošaljemo bon i da ne dolazimo, ali ne ide to tako....
0 Bodova to je jedna od one dvije što rade u paru u Utrinama one bi najradije da im novce pošaljem liftom da neideš goreNETKO bio kod ove?![]()
Brineta sa fotografija za druženje.
37/170/67/4 diskretno druženje u dvoje kod mene .www.oglasnik.hr
pokušavam ju dobiti na mobitel ali nula bodova, zna li netko radno vrijeme?![]()
Ako tko bude pitao za oglas, to je nama dobro poznata, Kiara,Selin.
I ako je tko bio u zadnje vrijeme neka se javi, nije je bilo malo duze, par tjedana.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|