Lokacija Barbi❤️💋💣💥Barbie Lutkica 💥💣💋❤️
Prava Barbie lutkica 24 godina , sitne grade ljepog lica nudi masazu i nesto vise urednoj i galantnoj gospodi samo u…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lokacija Barbi❤️💋💣💥Barbie Lutkica 💥💣💋❤️
Prava Barbie lutkica 24 godina , sitne grade ljepog lica nudi masazu i nesto vise urednoj i galantnoj gospodi samo u…www.oglasnik.hr
Pa tako mi rekla..jel se isplati,kakva jeDi si vidio?
Isplati sePa tako mi rekla..jel se isplati,kakva je
citaj malo bolje naslov:Pozdrav, došao sam poslovno u zagreb samo danas.
Nalazim se u hotelu blizu autobusnog kolodvora, ima li kakva cura/dama/milf/baba bilo šta samo da izgleda dobro pa i bolje od toga i da se drži higijene..
Masaza-sex-sve me zanima.
Cijena mi nije bitna
Saljite u inboks ili ovdje
Hvala vam puno
Može malo više info o toj Barbi curi? Nemogu pronaći njezin oglas, dali je bio tko i što sve radi?
Ja sam bio kod nje prije 20 godina i onda je već bila na granici. Otišao sam samo zato što je ponudila i frendicu za istu cijenu i anal. Prvo sam maznuo frendicu pa onda nju. Kad je skužila da se sjebala u redosljedu jer sam drugi put mogao jebati kao Hektor onda je nešto gumatala da je boli guza da ovo da ono... sve u svemu nisam bio prezadovoljan
Moze broj od Sunčice? Ili ima link na oglasniku? HvalaKod anje sam bio dobra je ali nema dubokog grla i prosijek a sunčica guta do jaja i voli zestok oral ali bas pravi a barbi je bila bas super curka
Ona i ona druga sta je bila isto iz srbije sa tetovazama na nogama . Naj naj sta je bilo a mozes sunčicu pitat tokom masaže bilo je 200 e
Ova će danas odradit bar 15 klijenataZa preporučiti❤️💋💣💥Barbie Lutkica 💥💣💋❤️
Baš sam ju maloprije riješioOva će danas odradit bar 15 klijenata
I bio zadovoljanBaš sam ju maloprije riješio
Sunčica maserka (oglas je trenutno aktivan, ali nije stalno)Moze broj od Sunčice? Ili ima link na oglasniku? Hvala
Da to je ta prava zena sve moze kod nje ako se nevaram 200 je tarifaSunčica maserka (oglas je trenutno aktivan, ali nije stalno)
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/opustite-se-relax-masazom-cijelog-vaseg-tijela-oglas-5211507
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|