ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Maja - Zagorska - Selska

091/567-9118

Maja je dugo na sceni , jedna od najboljih , The best offer .

Maserka :
-rane 40-te (ne znam zašto uvijek u oglasniku piše 26 godina već zadnjih 10 godina , nema potrebe , Maja odlično izgleda za svoje godine i da vam nisam napisao rane 40-te , nitko joj ne bi dao vise od 35 ).
- visina 178 cm, max 60 kg u najdebljoj fazi , uglavnom manje , manekenski tip , duge noge , uzak struk, mala guza , male cice - jedva 2, duga svijetlo smedja kosa
- lice djevojke s ovih prostora

Ponuda :
- masaža ručna na krevetu s oralom 200
- masaža , oral i sex 300
Oral vrlo dobar bez kondoma , sex mogu sve moguće poze koje ste u stanju odraditi, vrlo je gipka i prije ćete sami sebe polomiti .

Zakljucak :
Maja je oduvijek bila jedna od najboljih ponuda u odnosu uloženo - dobiveno . Žena za svoje godine izgleda odlično , nema velike cice i guzu , tako da oni koji to vole neka odmah odustanu ili neka probaju, možda im se svidi .
Nikad nema slike u oglasu , uvijek tiha i samozatajna . Teško ćete doći do nje , ali nakon prvog puta dobijete drugi broj i sve je puno lakše .
Napomena mladićima , upiti tipa jel se karas i ostale gluposti kod nje idu na prekid veze , budite normalni u razgovoru i sve ok!
Donekle se slazem, cijena je totalno fer ,ali ona nije nikakva ljepotica, vrlo mrsava i visoka, totalno rastrojena osoba, koju je ovaj posao obiljezio, u faci je čisti prosjek, kupaonica vrlo loša, meni svakako nije previse privlačna , ima svoje dobre momente , trudi se i vrlo dobra u akciji , i godine kao sto si napisao negdje u 40, nezbam zasto bi se netko toliko lozio na nju kad ih ima dosta boljih

Donekle se slazem, cijena je totalno fer ,ali ona nije nikakva ljepotica, vrlo mrsava i visoka, totalno rastrojena osoba, koju je ovaj posao obiljezio, u faci je čisti prosjek, kupaonica vrlo loša, meni svakako nije previse privlačna , ima svoje dobre momente , trudi se i vrlo dobra u akciji , i godine kao sto si napisao negdje u 40, nezbam zasto bi se netko toliko lozio na nju kad ih ima dosta boljih
Kad je nju uopce moguce dobiti ja kad vidim oglas zovem ili se ne javlja ili mob iskljucen... pa koliko je visoka i koliko kg ima otprilike jel crnka, plavusa ili brineta
Sta nudi od usluge moze svrsavanje u usta kod nje?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh