Ovo nije recenzija jedne od osoba, već cijelog tržišta. Zauzet sam tip s ponesto iskustva u ovome. Imam svoje preferencije i fantazije, kao uostalom i svi mi. Nekad jednostavno ispraznit jaja, nekad GFE, a ponekad isu u igri neki fetiši. Uglavnom, par puta godišnje uhvati svima dobro poznata slabost i onda posjetim neke od naših dobro poznatih prijateljica iz plavog (EGE još nisam probao).
Ovim sportom bavim se povremeno, ima perioda od par mjeseci kad ne posjetim niti jednu curu, a odlazit sam počeo prije 10ak godina, i sjećam se da je prije par godina 200kn bila tarifa prilikom koje je sve bilo uključeno u cijenu. Danas, iz meni nepoznatih razloga, dojma sam da su ta vremena iza nas.
Ovih dana sam solo u Zagrebu (partnerica na poslovnom putu). Taman se poklopilo sa tom slabošću.
Krenem ja tako zivkat malo okolo, neke starne poznanice, neke nove cure. I nakon 5 dana, šok! Ponuda je takva da sam ga ponosno izdrkao, i sam sebe pohvalio kako sam si uštedio novce i vrijeme s ozbirom na kriminalnu ponudu.
Prvo, količina fejk oglasa (bon, whatsapp, online) je toliko ogromna da je samo pitanje dana kada će neki drugi oglasnik preuzet primat među oglašavanjem domaćih cura.
Drugo, cure koje su nekad radile sve, danas radi samo ono što ti preko telefona predstave kao "oralno i odnos" (primjer: crna pantera - nekad si za tarifu mogao dobit šta si htio, od foot fetisha preko anala, a danas samo mljackanje ili ono što ona zove "trening).
Treće, cijene... ajme majko... 80 eur, 100 eur, 120... meni je fascinantno da babac od 47 godina (sad ne pričam o crnoj panteri) može prodat mljackanje ulja po kurcu za 80 eur.. pa to su cijene za koje sa u njemačkoj provedem s mlađahnom istočnoeuropljankom manekenskog tijela u nekom bordelu prilikom kojeg dobijem puno više od mljackanja ulja.
Situaciju spašava onih par starih poznanica kod kojih se za 50-80 eur možeš dobro provest, gdje znaš šta ćeš dobit (opušten razgovor, GFE, fetiš). Ali nije to to, kad znaš da si osuđen na njih, da nema ništa novo u ponudi!
Zaključak: neka bolja vremena su iza nas! Cijene ovih usluga moraju rast, to je očekivano i razumljivo. Ali ne samo da su narasle, nego se i za tu novu cijenu dobije manje. Još k tome, novih cura, s kojima se da razvit dobar odnos, je sve manje. I bolje je otić preko granice jednom u 3 mjeseca, nego u ta 3 mjeseca posjetit 3 naše cure s plavog. Nažalost! U nadi da će se uskoro stvari popravit - živili!