Rekao je Tea Siget, umjesto Tinazaboravio si TINU SIGET
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao je Tea Siget, umjesto Tinazaboravio si TINU SIGET
*Uglavnom cura ne vrijedi te novce ...Plavuša, jako fina, svidjet će ti se moje društvo
Pozdrav ljubavi. Ja sam plava dama 27 Godina s mnogo šarma, prijateljski raspoložena. lijepa. Voljela bih ih dobro…www.oglasnik.hr
Plavuša, jako fina, svidjet će ti se moje društvo
Radi se o nekoj Mađarici koja je došla u Zagreb raditi.
Na telefon se javlja domaća cura.
Druženje sa tom Mađaricom ide otežano jer ne zna hrvatski pa se snalazimo na engleskom, kojeg zna donekle OK.
Nije sad tu nešto loša, ali nije baš ni dobra.
Šteta 100e za 1/2h.
Uglavnom cura je vrijedi te novce, ako idete kod nje tražite nižu cijenu ili nemojte ići.
NeJesu to njezine slike?
Trenutno je na Jaruščici ako te zanima a broj je isti!Ljudi a dije ona milfaca iz srbije(gospođa sa bajaderom ) koja bila prvo na krugama ,pa poslje dole na jarušcici.
Ali nema vise ni reklame ni ništa znači da je trenutno nema tuTrenutno je na Jaruščici ako te zanima a broj je isti!
Da li ti ovo ozbiljno pitašBio tko mozda kod ove? Ako je ona koja je na slikama dobra je, 80 je sat, a hoće 10 eura abon, kaže jer su ljudi neodgovorni pa ne dođu, e sad riskirati 10 eura ili ne pitanje je sad?
U Dugavama..
Sexy masaže sa sretnim završetkom i Online druzenje🤪
Radim Masaže kod sebe u Zagrebu.(Dugave) ili kod vas doma. ❤️RADIM I ONLINE USLUGE❤️ Javite mi se na whatsapp za…www.oglasnik.hr
Da jer sam nov u ovom sportuDa li ti ovo ozbiljno pitaš
Onda reskiraj pa češ naučitiDa jer sam nov u ovom sportu
FejkBio tko mozda kod ove? Ako je ona koja je na slikama dobra je, 80 je sat, a hoće 10 eura abon, kaže jer su ljudi neodgovorni pa ne dođu, e sad riskirati 10 eura ili ne pitanje je sad?
U Dugavama..
Sexy masaže sa sretnim završetkom i Online druzenje🤪
Radim Masaže kod sebe u Zagrebu.(Dugave) ili kod vas doma. ❤️RADIM I ONLINE USLUGE❤️ Javite mi se na whatsapp za…www.oglasnik.hr
Ima tu je samo nazovi 0917556831 i javiti će se.Ali nema vise ni reklame ni ništa znači da je trenutno nema tu
A za nju je vec sve napisano ali uvijek te moze iznenadit. Kakva su vam iskustva sa njom ?Ima tu je samo nazovi 0917556831 i javiti će se.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|