ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav,
Prije par godina bio sam u Utrinama kod jedne plavuše rekao bi cca oko 30 godina. Sitnija,lijepa građa.
Zna li netko o kom govorim,ne mogu naći nigdje njezin oglas na oglasniku a broj koji sam tada zvao nije u funkciji . Čini mi se da je Šišićeva ulica na Utrinama...blizu Maretićeve

Unatoc svom povelikom stazu, nikad nisam bio kodove.
Buduci se nijedna nije javila, dogovoriosam nju.
Recenzije su vise lose, nego dobre, ali je bilo i podosta dobrih pa rekoh da probam.
Ne znam kako netko moze pisati dobro o njoj. Higijena losa, pusenje li-la, prostor los, tak da ne bih ponovio.
Uzeo sam samo pusenje i dobro je kaj mozes svrsit u usta i kaj ju mozes dirati tj. staviti prste u pcu dok pusi.
I to je to za 40
Inace mi se cini da je cura ok i da joj je stalo da je tebi ok, ali ne bih ponovio

Unatoc svom povelikom stazu, nikad nisam bio kodove.
Buduci se nijedna nije javila, dogovoriosam nju.
Recenzije su vise lose, nego dobre, ali je bilo i podosta dobrih pa rekoh da probam.
Ne znam kako netko moze pisati dobro o njoj. Higijena losa, pusenje li-la, prostor los, tak da ne bih ponovio.
Uzeo sam samo pusenje i dobro je kaj mozes svrsit u usta i kaj ju mozes dirati tj. staviti prste u pcu dok pusi.
I to je to za 40
Inace mi se cini da je cura ok i da joj je stalo da je tebi ok, ali ne bih ponovio
odron godinama, higijena 0

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh