Jel netko zna nešto o ovoj dami?Zorica
Ciao ja sam nova ovdje! Zovem se ZORKA Ja sam savršeno društvo za dijeljenje najboljih trenutaka. Volim zavesti svog…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel netko zna nešto o ovoj dami?Zorica
Ciao ja sam nova ovdje! Zovem se ZORKA Ja sam savršeno društvo za dijeljenje najboljih trenutaka. Volim zavesti svog…www.oglasnik.hr
I mene zanimaJel netko zna nešto o ovoj dami?
Daj slikuDa podijelim s vama jučerašnje iskustvo. Vidio sam u tramvaju crnu/guzatu Viki. Prepoznao sam je po tome jer je bila s onim svojim svodnikom čija slika stoji u jednoj od rasprava. Fotke na PO-u su atraktivne i mogu jako zavarati čovjeka. Žena uživo djeluje nezdravo, oronulo i vidi se da je u kurcu sva. Ja sam se jedno vrijeme nabrijavao otići kod nje i hvala Bogu da nisam. Ne bi se nikada upustio u odnos s njom.
BonJel netko zna nešto o ovoj dami?
Da podijelim s vama jučerašnje iskustvo. Vidio sam u tramvaju crnu/guzatu Viki. Prepoznao sam je po tome jer je bila s onim svojim svodnikom čija slika stoji u jednoj od rasprava. Fotke na PO-u su atraktivne i mogu jako zavarati čovjeka. Žena uživo djeluje nezdravo, oronulo i vidi se da je u kurcu sva. Ja sam se jedno vrijeme nabrijavao otići kod nje i hvala Bogu da nisam. Ne bi se nikada upustio u odnos s njom.
Ti si vidim večerao duhove pa si očito duhovit. Nije poanta tramvaj nego treba koja izgleda jako loše, a prikazuje se kao top pička.Ovo je zona sumraka . Pimp se vozi u tramvaju s dugogodišnjom pruzateljicom ljubavnih usluga . Kakav je to pimp bez crnog BMW-a i kakva je to kurva koja se vozi u tramvaju ? Uostalom , kakav si ti jebac koji nema svoj auto nego se vozi u tramvaju .
Tebi se prikazuju beli miševi . Pogledaj si crnu na FB-u , uopće ne izgleda lose . Čak je smršavila i to dosta , utegnula se žena . Bio sam ljetos s njom , usluga solidna s obzirom kave su druge danas . Za 60 imaš B2B masazu , oral i sex ili je tako bilo , ne znam kako je sada jer se situacija mijenja svaki dan . Nisi nju vidio u tramvaju , vjerojatno si ju zamijenio ili lika kojeg si ugledao .Ti si vidim večerao duhove pa si očito duhovit. Nije poanta tramvaj nego treba koja izgleda jako loše, a prikazuje se kao top pička.
Ne piši gluposti po forumu . Nisi bio sa ženom , pretpostavljaš da je ona jer si ugledao lika čiju sliku si vidio na forumu . Pametnom dosta , a ti radi nešto korisno u životu .Ti si vidim večerao duhove pa si očito duhovit. Nije poanta tramvaj nego treba koja izgleda jako loše, a prikazuje se kao top pička.
Pričalo se (to je tvrdio njen pimp, koji se zaljubio u nju) da ta crna Viki ima sidu. Tako, pazite se.Da podijelim s vama jučerašnje iskustvo. Vidio sam u tramvaju crnu/guzatu Viki. Prepoznao sam je po tome jer je bila s onim svojim svodnikom čija slika stoji u jednoj od rasprava. Fotke na PO-u su atraktivne i mogu jako zavarati čovjeka. Žena uživo djeluje nezdravo, oronulo i vidi se da je u kurcu sva. Ja sam se jedno vrijeme nabrijavao otići kod nje i hvala Bogu da nisam. Ne bi se nikada upustio u odnos s njom.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|