Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klasična navlakuša.... Nema veze sa realnošću... Prejeftino....Bio kod Sare http://www.seksoglasnik.com/2024/02/sarakoren.html
Dogovor je prošao bez problema, cura ima prostor na trešnjevki, mali studio apartman.
Kaj se izgleda tiče, tjelo joj je bomba, ko na slikama, po licu bi joj dao nešto više godina ipak, sumnjam da ima 29 kak se predstavlja.
Simpatična i pristupačna od samog ulaska u prostor, nije ono kao ajmo na posao odma pa bjezi doma..Prvo je bio tuš pa onda lagani pušing, puši ga odlično, deepthroata i fakat se trudi, nakon toga seka, prvo sam je u doggyu, pa onda klasicna misionarka pa kaubojka, naravno sve sa kondomom obavezno, pušenje bez kondoma, al neda da joj se svrši u usta. Ne gleda na sat makar mislim da se trudi da svrsis cim prije, i da, 80€ 60 minuta. Samo keš
bio i ja kod nje al ne za 80€ nego za 180..da nisi mozda zaboravio stavit jedinicu?Bio kod Sare http://www.seksoglasnik.com/2024/02/sarakoren.html
Dogovor je prošao bez problema, cura ima prostor na trešnjevki, mali studio apartman.
Kaj se izgleda tiče, tjelo joj je bomba, ko na slikama, po licu bi joj dao nešto više godina ipak, sumnjam da ima 29 kak se predstavlja.
Simpatična i pristupačna od samog ulaska u prostor, nije ono kao ajmo na posao odma pa bjezi doma..Prvo je bio tuš pa onda lagani pušing, puši ga odlično, deepthroata i fakat se trudi, nakon toga seka, prvo sam je u doggyu, pa onda klasicna misionarka pa kaubojka, naravno sve sa kondomom obavezno, pušenje bez kondoma, al neda da joj se svrši u usta. Ne gleda na sat makar mislim da se trudi da svrsis cim prije, i da, 80€ 60 minuta. Samo keš
Djevojke i žene koje imaju stalne kljente imaju posla,a ostale koje imaju visoke cjene a kvaliteta nula kako koja.zar je do toga došlo da je potrebno toliko reklame?
Maja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporukaEkipa, moze li mi netko reci koliko ima godina i kakva je Teta Maja u licu? Jel lijepa ? Moze i u inbox... hvala
Maja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporukaEkipa, moze li mi netko reci koliko ima godina i kakva je Teta Maja u licu? Jel lijepa ? Moze i u inbox... hvala
Jesi ozb bio kod nje? Kakva je higijena i koji je kontakt? Moze slobodno u inboxbio i ja kod nje al ne za 80€ nego za 180..da nisi mozda zaboravio stavit jedinicu?
Kako se može doći do Maje?Maja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporuka
Ta Maja je prošlo svršeno vrijeme .tetamaja1111@gmail.com
Tamo če ti poslati uvijete druženja i broj
Kako se može doći do njih?Ta Maja je prošlo svršeno vrijeme .
Jebu se provjerene cure za 3x manje love . Jel se sjećate Morane ? Tee s Borovja ? Maje (City centar one) ? Maja izgleda brutalno , napravila je cice 5 , smršavila , a guzica ostala ista .
Teta izgleda top ....a sex je jos bolji ,sve pohvaleMaja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporuka
Teta izgleda top ....a sex je jos bolji ,sve pohvaleMaja ima 40+ godina, meni zgodna u lice, tijelo kao na slikama, sexy čvrsto, ima samo malo manje sise. Ali usluga je za 5-ticu. Jako joj paše sex, jako glasna kod svršavanja, tako da tko voli malo starije, preporuka
Morana ništa specijalno izgledom ali usluga vrhuska. Cijedila do kraja i gutalaTa Maja je prošlo svršeno vrijeme .
Jebu se provjerene cure za 3x manje love . Jel se sjećate Morane ? Tee s Borovja ? Maje (City centar one) ? Maja izgleda brutalno , napravila je cice 5 , smršavila , a guzica ostala ista .
Morana nije u faci , ali tijelo i prdeskara su top . Aktivna !Morana ništa specijalno izgledom ali usluga vrhuska. Cijedila do kraja i gutala
NIsam nikad jebo nesto jeftino a da je dobroMorana nije u faci , ali tijelo i prdeskara su top . Aktivna !
Još neke su aktivne i ne žele se oglašavati , imaju stalan krug klijenata i cijene su od 60-100 EUR . Zato zajebite ove price o cijenama . Prave cure su se povukle , imaju stalan krug klijenata i normalne cijene kao i uvijek .
Tel: 064/677-677
|
|
|