ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imo ko kakvu preporuku za danas u zagrebu inace nisam iz zagreba pa neznam tu nist
Ove su ti provjerene:

Bila je i jedna Katy, ali sad joj ne vidim profil. Možda naletiš na nju, ona je cimerica od Manu. Sretno i napiši recenziju ;)

A I oglas je fake Ako je whatsapp. Samo je od slatke tajne whatsapp legitiman kad govorimo o domacim curama.
Točno je to. Čak su sad i počele sa forama da se jave na telefon, kažu lokaciju, a kad dođeš na lokaciju traže te da platiš bon na pumpi. Meni se to dogodilo prije dva tjedna, a glas joj je bio jebozovan do jaja. Nudila, sve i svašta, a kad dođeš na lokaciju ćorak. Isti dan otišao Kolumbijki da me utješi i sve dogovorio preko Watsuppa.

Kod Manu ne mozes pogrijesiti.
Chirau nisam posjetio. Jos su dobre Mia/Laura i Tania koje su trenutno u ZG

Pozz rijec je o slatkoj tajni (manny) vidio sam da ovdje par ljudi pise da je puna spb.... jel netko zna s sigurnoscu jer pred godinu sam bio kod nje i definitivno mi je najbolja bila od svih na po nema joj zamjene pa bio bi zahvalan ako netko zna vise....

Ma odi kod nje i izivaj ako ti je dobra...
Ja nisam vec dosta dugo bio kod nje i bas bi morao otici...
Cura nije neka ljepotica ali je fer i korektna ne gleda da svrsis i da te izbaci van iz stana

Zdravo.

Sutra sam u Zagrebu i htio bi ponovno pružit priliku nekoj s PO. Vidim po iskustvima da je Niki (Djevojka sa slike) oke izbor.

Imate možda još koju preporuku? Posjetio Mirelu, Kim, neke koje su trenutno neaktivne, tako da bih lijepo molio ako imate još ponešto za predložit :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh