Kako znaš?slike nisu njene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znaš?slike nisu njene...
nema šanse... nažalost. Maja ti je ko da jebeš neku od žene frendicu. Nema ovo, nema ono, a opet prasnete se jednom u dva mjeseca čisto da pomjenite rutinu kod kuće i jedan i drugi.a jel guza prolazi ili nema ni toga kod maje?
aplikacija za provjeru? -neki žive u pašteti izgledaKako znaš?
Ma neznam frende , relativno sam novi u ovom . Ali provjerio sam i skužio da je fejk jer unaprijed traži lovu .aplikacija za provjeru? -neki žive u pašteti izgleda![]()
ja na i phonu stisnem srednju tipku dugo, dok je na slici i pokaže mi izvor fotografije, izguglaj...Ma neznam frende , relativno sam novi u ovom . Ali provjerio sam i skužio da je fejk jer unaprijed traži lovu .
Pojasni mi sa aplikacijom?
tak možeš odma eliminirat većinu, zašto bi ženskice koje u prosjeku opale miljun selfija stavljale tuđu sliku?ja na i phonu stisnem srednju tipku dugo, dok je na slici i pokaže mi izvor fotografije, izguglaj...
Ma razumijem te da . Al neda ti se to meni sad istraživat baš jer ja nisam preaktivan na tim kurvama baš .tak možeš odma eliminirat većinu, zašto bi ženskice koje u prosjeku opale miljun selfija stavljale tuđu sliku?
decki u zg ima li koja provjerena da je dobra
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |