ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ekipa da podijelim moje iskustvo u ovom hobiju.

Baba sa cvikama— uzas,uzas i uzas.

Mirela erotik—meni je bilo ok,pusila ga je brutalno,mozes jebat kako zelis i svrsavanje u usta.
Ponovio bih.

Crna pantera—ok,komunikativna,ok pusenje,lize paksu,jebanje poza kako zelis,dok sam ju guzio gurnuo sam joj prste u supak i pasalo joj je.
Po meni pre mrsava.
Nebi ponovio.

Ruza ljns—Pusenje koma.Jebao je na onom njenom stolu i svrsio po sisama.
Fora je gledati zenu koju si vidio na tv-u kako ti lize kurac i jaja ali sve u svemu lose.
Nebi ponovio.

Udana dama— izgled jos nekak ali pusenje s kabanicom.Jebao ju u tri poze,krenuo polizati sisu i neda…izgleda da se cuva za muza😂
Nebi ponovio.

Ana Rudes—ok curka.Pusi vrhunski!!
Seks je bio takoder odlican.Tri puta me pospricala.Jebes kako hoces i svrsis di hoces.
Ponovio bi.

Sandra Petrokov—stara baba,prica ko navijena,korektna.Jako dobro mi je pusila.Svrsavanje di hoces,moze i bez kondoma ali nisam htio.Istresao joj se u usta.
Nebi ponovio.

Dama 45 ili tak nes u neboderu—
Plavusa pijana ko majka.Molila me da ju jebem bez kondoma.
Nebi ponovio.
Moze link ili broj od Sandre Petrokov

Jel neko bio? Pokusao sam traziti ali nisam uspio naci, ako je neko bio, moze samo kratka recenzija. Isplati li se otici, na slikama dobro izgleda…
Ako se ne varam to je Alisa iz Žumberačke, sada znana kao Niki, pa potraži.
(nisam nikad bio, pa ti nemrem pomoć)

Ako je neko friško bio, nek veli kak je.

Jel neko bio? Pokusao sam traziti ali nisam uspio naci, ako je neko bio, moze samo kratka recenzija. Isplati li se otici, na slikama dobro izgleda…
piše samo za galantnu gospodu koja zna što želi, sex isključen...... jebi ga, trackanje sigurno ne želim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh