ZAGREB - Iskustva & recenzije

Dosadno kišno popodne pa hajde da ga ispunim nekom zabavom prije odlaska u noć. Pošaljem poruku na Wapp i dobijem relativno brz odgovor. Lokacija u blizini Autobusnog kolodvora, 100/150 eura, sex sa, oral bez....
Dovezem se u dogovoreno vrijeme u blizinu adrese i pošaljem poruku da sam stigao. E onda počinje razvlačenje "sačekaj malo, molim" i tako dobrih pola sata. Sreća pa ima kafića u blizini, kava a mogao sam komotno i još jednu kavu.
Uglavnom stiže poruka "možeš doći". Ulazim u stan cura je sa slika iz oglasa, baš sam se ugodno iznenadio, baš lijepa i zgodna cura, čak i ne tako niska jer sam po oglasu očekivao nisku curu. Mlada, premda ne 20 godina, tu negdje oko 25. Lijepi silikoni koji pristaju uz to vitko tijelo. Dakle baš cura sa oglasa. Po naglasku i izgovoru očigledno Srbijanka.
Na žalost, netko joj opako udara ritam i trpa joj klijente kao na traci. Premda me je dočekala otuširana i mirisna u samoj se izvedbi osjetilo da je, premda kasno popodne, već na kraju snaga. Uredno je odradila oral, poslušno mijenja poze i siguran sam da bi ugođaj bio bolji da si sama određuje broj klijenata u toku dana. Naime, jedan je nervozno šetao ispred zgrade kad sam došao, a kad sam izlazio iz stana drugi je već bio kraj lifta i kucao na mobitel.
Definitivno možda najljepša cura na PO, ugodna, ne baš pričljiva, malo sjetna i umorna. U dilemi sam da li je ponoviti.... u stvari da je indipendent definitivno bih ponovio
Ja sam manje više siguran da je independent. Bio sam već 2x po sat i stalno poruke dolazile. Problem je da ju 100 ljudi dnevno kontaktirati, a samo 10ak ima namjeru doći pa svima kaže da dođu.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh