Lijepi pozdrav svima, iako sam novi član ovog foruma, kao gost vas pratim već godinama.
Evo i mojeg malog doprinosa ovoj temi, iako vjerujem da neću napisati ništa novo.
Moja iskustva dosad su:
Crna pantera - bio prije koju godinu, uspješno smuljao za godine - izgledam dosta mladoliko- iako sam stariji od nje
- fantastično iskustvo, puši i jebe se kao da ne postoji sutra, pola sata prošlo samo tako i još se uvijek rado prisjetim. Sad više ne bi otišao, jer bi me sad već otpisala kao prestaroga. Ponovio bi da je moguće.
Dafne - pravi GFE, sa ljubljenjem, cura je fenomenalno senzualna i nježna. Dosad sam uvijek bio zadovoljan.
Elena/Selin/Seksi mačkica - jako lijepa cura, nažalost nisam bio zadovoljan. Puno fejk stenjanja i prenemaganja, nezainteresirana, skuplja noge da ne može duboko ući, čak i kad ju se liže.
Mery/Silvia/Natalia/Karolina… , ona kod koje se javlja baba , nisam već dugo vidio oglas - možda i najljepša cura od svih sa oglasnika, stvarno je prekrasna, i lice i tijelo. Korektna, pristojna, nažalost ne voli da je se dira po sisama, što je šteta jer su savršene, i nije dala lizati pičkicu ali guzu jest. Vratio se radi njene ljepote.
Neka koja se oglašavala kao: duga duga kosa,, oglasa već dugo nema. - čista mehanika i odrađivanje, međutim na krevetu je bio i dildo pa sam začinio akciju sa malo igranja. Ne bi se vratio ni da ima oglas.
Slatka Tajna - slatka i simpa cura, steta što se udebljala dosta, sa njom je jako opušteno, nju doživljavam kao neku fuck frendicu, svaki put je dobro, veiki bonus je svršavanje u usta, to me jako pali.
Dvije latine prije par godina, nema ih više… sa jednom je bilo super, druga me samo odradila. Trebam opet neku isprobati da utvrdim gradivo.
Što se tiče masaža,
tu je Dea, fenomenalno masira ali mi nije napeta za seks, makar ću vjerojatno i to isprobati
Extra vitka maserka - oglas ima samo povremeno - moj tip cure, jako sitna i mršava, znam da bi nekome bila i premršava ali mene takve pale, cura simpatična, meni vrlo dobra b2b masaža, bio dvaput i planiram opet.
U planu mi je posjetiti Noru, znam da recenzije o njoj nisu obećavajuće, ali me pale sitne mlade cure pa ću otići radi toga.
Svako iskustvo u budućnosti ću podijeliti ovdje
Lijepi pozdrav i čitamo se.