Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas mi je frend pricao, dakle ne znaju eng onda vjerojatno su to bivse narkomanke, nema pusenja, prst u picu nemres stavit, lose se jebu daSad ti trvdis suprotno, a pun je forum boljih recenzija za brazilke nego za domace cure!
Ajd onda OBSIRNIJE objasni, umjesto da samo bubnes doslovno, jer konkretnu recenziju od tebe do sada nisam citao.
Ovisi...slatka tajna ti se slabo pere, nježna i mazna je jako mršava i postala jako skupa. Obje dobro rade svoj posao.Jel slatka tajna bolja za posjetit ili njezna i mazna?
Maznoj se opustila koža, jebi ga godine. Mislim da je tražila 200 za sat.Velis slabo se pere....a kaj mazna jos mrsavija nego sta je bila?i koliko je sad kod nje cijena?
Zaboravio si napisati da se slatka tajna udebelila jako. Sise ostale iste. Mislim nisu lose al puno premale u odnosu na ostalo. I zaudara. Svrsis po njoj ona samo navuce majicu i ceka drugogOvisi...slatka tajna ti se slabo pere, nježna i mazna je jako mršava i postala jako skupa. Obje dobro rade svoj posao.
Istina živa.Zaboravio si napisati da se slatka tajna udebelila jako. Sise ostale iste. Mislim nisu lose al puno premale u odnosu na ostalo. I zaudara. Svrsis po njoj ona samo navuce majicu i ceka drugog![]()
Zalosno je kad zensko ne vodi racuna o sebi.Gadljiva sam na te stvari.Istina živa.
Cura je simpatična i surađuje, ali em je pušenje za ništa, em baš bazdi. Pušenje bih pregrmio u ime dobre guzičetine, ali zbog loše higijene bio jednom i ne planiram baš tako skoro...
Žalosno je to za oba spola.Zalosno je kad zensko ne vodi racuna o sebi.Gadljiva sam na te stvari.
Sto se tice Maje ..nisi jedini koji se tak osjeća..Žalosno je to za oba spola.
Inače, isprike kolegama što nemam nikakvu recenziju za podijeliti. Provodim vrijeme u tugovanju otkad nam nema tete Maje na sceni![]()
Slatka tajna neda jebat? ja sam bio 2 puta, baš loše puš, tzv zubno pušenje...Istina živa.
Cura je simpatična i surađuje, ali em je pušenje za ništa, em baš bazdi. Pušenje bih pregrmio u ime dobre guzičetine, ali zbog loše higijene bio jednom i ne planiram baš tako skoro...
Na početku je bila super,mršavija i mogao si ju jebat,sad samo loš oral i higijena nikakvaSlatka tajna neda jebat? ja sam bio 2 puta, baš loše puš, tzv zubno pušenje...
Otkad to ne da jebat? Ja sam bio kod nje prije cca 6 mjeseci i tad se uredno tucala.Na početku je bila super,mršavija i mogao si ju jebat,sad samo loš oral i higijena nikakva
Jebo sam je par puta zadnji put u guzu tako da ne znam šta pišete da se Neda jebat oral nikakav higijena lošaSlatka tajna neda jebat? ja sam bio 2 puta, baš loše puš, tzv zubno pušenje...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|