ZAGREB - Iskustva & recenzije


Ponukan dobrim recenzijama na forumu, počeo sam i ja obilaziti dotičnu.

Slike, naravno, nisu njene. Nije ljepotica, rekao bih prosječna cura iz kvarta u licu i ispodprosječna u tijelu za svoje rane 30-ete godine. Ima dobre sise i još bolje bradavice, ali dupe je nepostojeće, a već ima škembu. Ono, tipična kvartovska teta Jadranka u nastajanju.

Seksa nema i to odmah kaže (ako i ima, očito se treba dolaziti neko dulje vrijeme i kliknuti s njom).

Ali što su i ostali rekli, pored ovakvog pušenja kako ga ona radi, seks stvarno i nije potreban. Mala je čarobnjak za pušenje kurca, guta ga čitavog, davi se i slini po njemu, liže i siše jaja kao da u životu nije probala Kinder jaje, a malo je reći da liže šupak - mala zabije jezik u šupak do korijena i uživa u tome dok drka kurac. Što je rekao jedan prije mene, obožava tvrdi kurac i doslovno poludi na njemu kad se ukruti do kraja, ne znam ako sam to doživio dosad. Može se svršiti više puta unutar termina.

Da se vratimo na izgled, budući da se radnja događa na krevetu i sve što vidim dok ga puši su njene sise i faca, čovjek zaboravi i na onu škembu i na manjak dupeta. Masažu nisam ni probao jer po masažu nisam ni otišao i zaboli me ona stvar za masaže. Ima masažni stol i nudi opciju masaže i B2B.

Svršavam kao doslovni konj s njom i definitivno ću ju posjećivati redovno. Šteta - 50 šekela.
Probao, dobra je i uživi se, ali grebe s nečim po kurcu, ne znam jel su zubi ili suhe usne ili šta.. šteta
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh