topla dalmatinka
Well-known member
Bisexualna samJesi ti bisexualna, lezb, bi-znatiželj?
Otvorit ću ti temu "Masaža za žene" u "Svašta".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bisexualna samJesi ti bisexualna, lezb, bi-znatiželj?
Otvorit ću ti temu "Masaža za žene" u "Svašta".
Šta te zanima sex ili B2B?Pozdrav svima
Jel može neka preporuka kod koga ići prvi put u ZG u?
SexŠta te zanima sex ili B2B?
Brutalno je uskaBio kod ove
60 novih masaza BtB a ostalo po dogovoru.Crvenokosa 30
Pružam senzualnu masažu u svom prostoru. Za ostale informacije nazovite!www.oglasnik.hr
u faci tak tak, simpaticna i full pozitivna girl next door.
Grudi velike malo vise al lijepe
Guza velika malo celulita al nista strasno super za BtB
Mozes dirati, prste stavljati kako hoces
Moguc dogovor za vise ali kako kaze ako si kliknete, ja nisam trazio
Pazi na higijenu max sve stavlja cisto itd...
Sve u svemu ok za drpat i vidjet dobre sise i velko dupe. Da je puno, puno je. Sve u svemu 3x bolji provod nego kod maserke Borovje
Kolko bombona za sex?Brutalno je uska
Sve što pišeš je istina. Iz vlastitog iskustva govorim. Netipična za posao kojim se bavi. Svaki dan novi oglas, a usluga loša. Inače, ženska je u razgovoru jako simpa, ali usluga je svedena samo na doggy i pušenje.+385997460975Budi moj sexy mačak
Bujne sexy obline želim da ih diraš, probaš u svim poz. . . ako si za pravu avanturu čekam te! Pusa!www.oglasnik.hr
Čanićeva, Črnomerec
Ženska u 30tima. Oko 170, 65-70 kg otprilike. Nijedna se nije javila pa okrenuo broj. Navigirala me i napomenula da tiho hodam kroz hodnik u mraku... Uzeo sat vremena, tražila 80 eura... Čisto prosječnog izgleda, lijepa guza, cice trojka, lagano vise.... Ženska pričljiva, zafrkava se... Tuširanje, ručnik mokar, malo smrdi po vlagi, vlažan...
Dolazim na krevet i prvo oralac... Oralac vrlo solidan, puši, liže jaja, gricka moje bradavice, čisto mi ugodno bilo... Navlači kondom na moj kurac, neda se dirat nigdje, ne da lizat, ne da lizat bradavice... Prilično uska, ja imam priličan kalibar... Poljubio u vrat, lice tokom ševe dok je bila ispod mene... Skriva rukama cice, ne da lizat bradavice tokom ševe... Nježan sam i normalan čovjek, ali ova ne da taknit ništa... Traži da pređemo u doggy... Tu sam je pošteno pričepio, počela stenjat i ja svršio... Očistila mi kurac vlažnom maramicom i dobro pušila... Kad se vratio u život, kondom gore i ponovo doggy, drugu pozu neda, neće jahat... Počnem ju štepat pravo da se malo počela naginjat naprijed, viče da neide i prekida... Opći dojam: daj pare i ne skidaj se uopće. Ispraznio se jesam, ali je da je to jadno... Više nema šanse da idem tamo...
Milfica ! Vitka, nakvarcana
Milfica ! Dinamično, zanimljivo i diskretno. Zrela dame za mlade i za one koji se osjećaju mlado . najbolja guza za…www.oglasnik.hr
Dobra stara Agramerica. 40 klasika, 50 anal, sve s kondomom....
Zadnih 30 godina ima 40 godina pa tko voli nek izvoli
Kada si bio kod nje?!+385997460975Budi moj sexy mačak
Bujne sexy obline želim da ih diraš, probaš u svim poz. . . ako si za pravu avanturu čekam te! Pusa!www.oglasnik.hr
Čanićeva, Črnomerec
Ženska u 30tima. Oko 170, 65-70 kg otprilike. Nijedna se nije javila pa okrenuo broj. Navigirala me i napomenula da tiho hodam kroz hodnik u mraku... Uzeo sat vremena, tražila 80 eura... Čisto prosječnog izgleda, lijepa guza, cice trojka, lagano vise.... Ženska pričljiva, zafrkava se... Tuširanje, ručnik mokar, malo smrdi po vlagi, vlažan...
Dolazim na krevet i prvo oralac... Oralac vrlo solidan, puši, liže jaja, gricka moje bradavice, čisto mi ugodno bilo... Navlači kondom na moj kurac, neda se dirat nigdje, ne da lizat, ne da lizat bradavice... Prilično uska, ja imam priličan kalibar... Poljubio u vrat, lice tokom ševe dok je bila ispod mene... Skriva rukama cice, ne da lizat bradavice tokom ševe... Nježan sam i normalan čovjek, ali ova ne da taknit ništa... Traži da pređemo u doggy... Tu sam je pošteno pričepio, počela stenjat i ja svršio... Očistila mi kurac vlažnom maramicom i dobro pušila... Kad se vratio u život, kondom gore i ponovo doggy, drugu pozu neda, neće jahat... Počnem ju štepat pravo da se malo počela naginjat naprijed, viče da neide i prekida... Opći dojam: daj pare i ne skidaj se uopće. Ispraznio se jesam, ali je da je to jadno... Više nema šanse da idem tamo...
Isto iskustvo sam i ja imo ćanićeva 10,nema mijenjanja poza to drugi put kad dođeš. Nisam nikad više došo+385997460975Budi moj sexy mačak
Čanićeva, Črnomerec
Ona te primi još eventualno drugi put. Treći put više ne diže telefon. I primijetio sam sve manje oglasa. Nema više par komada na dnevnoj bazi.Isto iskustvo sam i ja imo ćanićeva 10,nema mijenjanja poza to drugi put kad dođeš. Nisam nikad više došo
Dali je to sisata Ema ako je i ako imaš broj greškom sam ga izbrisao pa ako nije problem pošalji u inbox odužiti ću se poštenoNicole i Barbara su, za standarde PO, vrhunske pice. Pogotovo Nicole. Lijepo lice, dobre noge i guza i brutalno velike prirodne sise.
Ali su bez obzira na to preskupe.
BTB u toplesu (s drkanjem, naravno) = 70 eura;
BTB - gole = 80 eura;
Za pušenje s kondomom doplata još 30 eura (nisam nikada uzeo oralno; jebiga 110 eura za pušenje; pa koji k. je njima)
Za sex me bilo strah i pitati, već mi se i od ovog zavrtilo u glavi.
Nicole radi od 10 do 14 sati, a Barbara uglavnom popodne (mislim da mi je rekla do 8 ili 9 navečer).
BTW: Nicole je prije prije cca 4 godine BTB - gola, radila za 300 kuna, pa je bila digla na 400 kn, evo sad je već na 600 kn.
Al jebi ga, inflacija zbog prelaska na euro, energenti, pičke materine. Kad su kruh i mlijeko poskupili, morale su i one.
Sama masaža je meni jako dobra, pogotovo kad Nicole sva nauljena klizi sisama po tebi, a još kad joj ga staviš među te sisetine. Uh, meraka.
Barbara isto dobro odradi posao, ali ne radi BTB, jer je veli nedavno ugradila silikone, pa da joj se ne pošemere (il ne do Bog eksplodiraju). To inače ponavlja već više od pola godine, kad god je pitaš možeš li joj ga stavit među sise. Dokad će ponavljat, ne zna se.
Što se tiče dogovora, Nicole je uvijek točna. Nikad me nije zajebala, ostavila da čekam ili nešto slično.
Barbara zna biti malo nepouzdana, netočna, ali načelno je i ona O.K. Rjeđe zajebe, nego što ne zajebe.
Kod Nicole je problem (barem meni) što je pomalo robotizirana kad masira. Nema nikada kontakta očima. Nije baš pričljiva. Zuri negdje kroz tebe ili iza tebe u zid, prozor, tko će ga znati (što bi reko Džoni: zuri u prazno i truli). Doduše, zna povremeno bacit oko na kurac dok ga nateže. Ajd bar nešto.
Tako ti valjda stavlja do znanja da je to za nju samo posao i da to radi isključivo za pare. (Ko da mi, njezini jebeni klijenti, to inače ne znamo).
Ali trebala bi biti malo opuštenija, prema mom sudu. Kao Ema recimo, Pantera ili ona lijepa žena - Anja ili kako se već zove.
I koliko god puta došao kod nje, uvijek te tretira kao da si prvi puta došao. Nema popusta nimalo
Ako nisi dao 80 eura, nema šanse da joj ga umetneš među sise. Samo, kaže: doplata 10 eura (onako ko robot) i presječe te pogledom. Strah me i pitat više
Znam još uvijek povremeno otići kod njih, ali otkako su digle cijene, sve rjeđe.
Za te pare može se naći zgodnih cura, žena, na PO (iako ne previše, istina) od kojih možeš dobiti puno više od masaže i drkice.
Opet, s druge strane, očito imaju i više nego dovoljno klijenata, kad i dalje drže te cijene.
I mene zanima. Lucija je top tier, a tu isto viđam stalno al ne izgleda mi neš posebno.Koji je po vama bolji value for money? Ova ili Lucija?
Da, mislio sam na Emu sisatu (Središće), ali nažalost ni ja više nemam njen broj, a volio bih doći do njega.Dali je to sisata Ema ako je i ako imaš broj greškom sam ga izbrisao pa ako nije problem pošalji u inbox odužiti ću se pošteno
kaj si toliko ocajan?Da li je netko možda bio kod ove?Druzenje - Seks - Ljubavni oglasnik
Za seks i druženje javiti se na wapp 0916008505ljubavni-oglasnik.net
Da li su fotke od Jedinstvene (Dine) prave!? ...mene živo zanima zašto je ubacila i fejk, šta joj to trebahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-britny-oglas-5487137
Evo braćo svježe. Jedinstvena se ne javlja pa završio kod ove.
Naravno da nisu ,iz aviona se vide da su profi fake slikeDa li su fotke od Jedinstvene (Dine) prave!? ...mene živo zanima zašto je ubacila i fejk, šta joj to treba
Tel: 064/677-677
|
|
|