Moze malo vise o Lori? Posjetio bih ju. Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze malo vise o Lori? Posjetio bih ju. Hvala!
Ej dronfulji začepi došla si iz picinog parka iz Leskovca gde si se jebala za 20e sa braću cigani Nebuš se u Zagrebu jebala za 70Ne bih ti orah iz ruke uzela.
Sutaj se nogama u guzicu sto ti neka da za novac.Ne serundaj ovuda,mani se foruma,za pocetak se okupaj,upristoji i upisi osnovnu školu.
Dronfulja ti mama sto te takvog nakaznog rodila.Svugdje si ti biJo,degeneriku usrani.Ti ces za nekim da seres,operi zvalje prvo,pogle na cega licis,fujEj dronfulji začepi došla si iz picinog parka iz Leskovca gde si se jebala za 20e sa braću cigani Nebuš se u Zagrebu jebala za 70
Otkada je drkica za 80 eura isplativaBlizu el toro restorana, ona je na slikama, faca meh, njene godine, njih 4-5 radi tamo u prostoru, 80€, isplati seLea sa slika 25
Pružam body to body relax masažu. Diskretan i ugodan prostor u centru grada. Slike mojewww.oglasnik.hr
Otkada je drkica za 80 eura isplativa
Di si ti procito drkica za 80€Otkada je drkica za 80 eura isplativa
Iskreno bolje drkica, fj i bj za 80€ od 25 godisnjakinje nego komplet za 50 od Blagice kaj radi od 81’ u lokalnom intersparu pa stedi lovu od kurvanja za mirovinuOtkada je drkica za 80 eura isplativa
Šuti bre Cela zgrada smrdi po tvojoj pički koju si oprala zadnji put kad te mama kupalaDronfulja ti mama sto te takvog nakaznog rodila.Svugdje si ti biJo,degeneriku usrani.Ti ces za nekim da seres,operi zvalje prvo,pogle na cega licis,fuj
Ljubavi, prosrčaj malo forum! Kaj oćeš executive summary da ti radim?Moze malo vise o Lori? Posjetio bih ju. Hvala!
Također mi je djelovala privlačno a nakon tvoje recenzije, nema šanse da bi za staru babu platio toliko a definitivno mi je turn off tolike godine a još kažeš ružna ženaKaže kao i većina njih laž ima sigurno preko 50 na telefon se javi ugodan mladi glas a kad tamo Babac po naglasku iz Srbije sve ok da se jebe za 30 evropski a ne traži 70 beži brei stara na Ibarsku magistralu pa se tamo karaj
Bio prije cca 1 god i nije ružna. Prosječna žena, crne kose.Također mi je djelovala privlačno a nakon tvoje recenzije, nema šanse da bi za staru babu platio toliko a definitivno mi je turn off tolike godine a još kažeš ružna žena
Iznenadi i sebe, ima nas tu da se možeš svaki dan sa drugim iznenadititrazim neku zensku osobu s kojom bi iznenadila ljubavnika za rodendan koji je iduci vikend u Zg. molim vas neke preporuke
Hehe,mislis da bi sebe trebala pocastiti za njegov rockas? mmm zvuci zlocestoIznenadi i sebe, ima nas tu da se možeš svaki dan sa drugim iznenaditi
Burke, ima nas tu da se svaki dan moze s 10 njih iznenaditIznenadi i sebe, ima nas tu da se možeš svaki dan sa drugim iznenaditi
Nego kaj da bi trebala..al ne s jefim.onak 5 njih..Hehe,mislis da bi sebe trebala pocastiti za njegov rockas? mmm zvuci zlocesto
auuu, od same pomisli sam se navlazila ali prvo je njegov, zelim mu naci neku da ga izjasi kao vrag svog cacu,ali ocito na krivom mjestu trazim,ali dobro, znat cu za sebe ubuduce. pusa svimaNego kaj da bi trebala..al ne s jefim.onak 5 njih..
Možda je glupo pitanje ali zašto ga sama ne izjašiš zašto tražiš neku drugu da ga izjaši?auuu, od same pomisli sam se navlazila ali prvo je njegov, zelim mu naci neku da ga izjasi kao vrag svog cacu,ali ocito na krivom mjestu trazim,ali dobro, znat cu za sebe ubuduce. pusa svima
I ja tražim drugu za zzm,pa ako koja zaluta tu smotrazim neku zensku osobu s kojom bi iznenadila ljubavnika za rodendan koji je iduci vikend u Zg. molim vas neke preporuke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|