Meni nije jasno kako vam se da tako riskirati.Ak te za nekih 10-ak dana počne nekaj peckat i svrbit dolje ili dok pišaš, testiraj se na Chlamydiju. Meni ju je ona podarila ove jeseni. Možda se u međuvremenu i ona izliječila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije jasno kako vam se da tako riskirati.Ak te za nekih 10-ak dana počne nekaj peckat i svrbit dolje ili dok pišaš, testiraj se na Chlamydiju. Meni ju je ona podarila ove jeseni. Možda se u međuvremenu i ona izliječila.
Pa ne mora, postoji zaštita :-DTko god ide na kurvu mora riskirati jbg...
Pusenjem bez zastite isto postoji rizikPa ne mora, postoji zaštita :-D
Pa i to se može s zaštitom. Uzmeš extra thin i nema baš razlikePusenjem bez zastite isto postoji rizik
O kojoj to kajmani priča, može neki link da neko prikvačiEkstremno jebozovna zena, meni cim sjednem kraj nje na bajaderu i razgovor, odmah mi se ful digne hah. Rekli bi ima ono nesto![]()
Ni meniNiti meni
Ni meniNiti meni
Izvoli…O kojoj to kajmani priča, može neki link da neko prikvači
TnxIzvoli…
![]()
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Piše mail prvi kontakt a nigdje ne piše koji joj je mailIzvoli…
![]()
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
ZoviPiše mail prvi kontakt a nigdje ne piše koji joj je mail
Zanemari mail,zovi ujutro od deset najbolje…Piše mail prvi kontakt a nigdje ne piše koji joj je mail
Poslovni racun na wappu, mozda je laznjakLjudi dragi, pokušavam zvati ovaj broj, mob isključen, imate li vi sličnih problema i jel je neko bio kod dotične, može i u PM malo da razmijenimo iskustva
+385977503489
Poslušao sam recenziju. Javio se, dogovorio za sutra. Ostavim recenziju po završetku.Evo da napišem svoje dojmove
Visoka, vitka crnka, ogromne sise, 40 i nešto godina, po govoru bi rekao da je iz Srbije.![]()
⚡ ❤️ Druženje kod mene ❤️ ⚡
Crnka 175/64/4/42 za ozbiljnog i konkretnog. Na sms ne odgovaram. Ne šaljem slike.www.oglasnik.hr
Dogovor jednostavan, ugodna i opuštena atmosfera i ne požuruje. Da se lizati po svuda, jedino što puši s kondomom.
Stan uredan, kupaonica, čisti ručnici itd. Lokacija Miramarska, i ako ju zovete obavezno zapamtite i broj i slovo ulaza, da ne lutate ko ja.
Cijena 70e
Osobno bi preferirao milf sa većom guzom, i pušenje s kondomom mi je malo off, pa zato dajem 4/5, ali bi vjerojatno ponovio.
Nisam bio prije, meni dobro izgleda, dobra masažaPotpisujem sve rečeno! Ista cijena, isti prostor, isto iskustvo!
Ponovio bi, sad kad vidim da se vratila. Međutim, netko je spomenuo da se od tada zadbljala. Može netko potvrdit tu info?
Odlično iskustvo, lijepo tijela, vedra i nasmijana, dobro pljugaJe li se vratila u Zagreb?
Kada si bio?Odlično iskustvo, lijepo tijela, vedra i nasmijana, dobro pljuga
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |