Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj opet. Novi sam i pišem upravo recenzijei tako sama sebe reklamiš. Svaka čast tek tek si par minuta učlanjena i odmah hvaljenje sebe
Pisalo i na Plotu...Pogledaj opet. Novi sam i pišem upravo recenzije
Jel i dalje pita na pocetku razgovora kolko godina imasDobra stara Silvia Milf
Sat vremena 100 eurica, prostor na Krugama, isisala i zadnju kap iz mene.
Lize supak kao da sutra ne postoji, lizanje i pusenje kite isto...ali kad se legla i veli dodji on top, i onda facefuck...malo mi siri ali ga dobro primala, bas sam je zestoko izjebao u usta..
Nakon toga misionarska, milfica je gipka ko od gume, pa opet razbijanje u doggyu. Primjetio da joj je supak dosta razvaljen, nisam pitao jel prima? Zna netko za iduco put?
Sve u svemu ponoviti cu sigurno
Pitala da, rekao 36...moze dodjiJel i dalje pita na pocetku razgovora kolko godina imas
A jebiga, ja joj ne mogu lagat kad izgledam ko klinac hahahaPitala da, rekao 36...moze dodji![]()
Kad sam dosao kod nje, opet pitala stvarno imas 36....reko jbt jel trebam osobnu vaditA jebiga, ja joj ne mogu lagat kad izgledam ko klinac hahaha
postalo je gotovo nepisano pravilo da čim je whatsapp kontakt, radi se o bonovoma![]()
VIP 💎 Ana 23 god💎
Pozdrav svi muškarci željni vatrenog druženja ako ste zainteresirani družiti se samnom u udobnom stanu u Zagrebu.…www.oglasnik.hr
bonašica
Navodno je radila anal prije, sad vise neDobra stara Silvia Milf
Lize supak kao da sutra ne postoji, lizanje i pusenje kite isto...ali kad se legla i veli dodji on top, i onda facefuck...malo mi siri ali ga dobro primala, bas sam je zestoko izjebao u usta..
Nakon toga misionarska, milfica je gipka ko od gume, pa opet razbijanje u doggyu. Primjetio da joj je supak dosta razvaljen, nisam pitao jel prima? Zna netko za iduco put?
Zato i je wappostalo je gotovo nepisano pravilo da čim je whatsapp kontakt, radi se o bonovoma
Ak te za nekih 10-ak dana počne nekaj peckat i svrbit dolje ili dok pišaš, testiraj se na Chlamydiju. Meni ju je ona podarila ove jeseni. Možda se u međuvremenu i ona izliječila.Dobra stara Silvia Milf
Meni nije nista biloAk te za nekih 10-ak dana počne nekaj peckat i svrbit dolje ili dok pišaš, testiraj se na Chlamydiju. Meni ju je ona podarila ove jeseni. Možda se u međuvremenu i ona izliječila.
To je najmanji problem, ima puno ozbiljnijih bolesti kod kurviAk te za nekih 10-ak dana počne nekaj peckat i svrbit dolje ili dok pišaš, testiraj se na Chlamydiju. Meni ju je ona podarila ove jeseni. Možda se u međuvremenu i ona izliječila.
Ekstremno jebozovna zena, meni cim sjednem kraj nje na bajaderu i razgovor, odmah mi se ful digne hah. Rekli bi ima ono nestoKad sam dosao kod nje, opet pitala stvarno imas 36....reko jbt jel trebam osobnu vadit, nasmije se i veli ne ne i jebozovno pogleda, a kita ko apollo 13 skocila
Niti meniMeni nije nista bilo
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |