ZAGREB - Iskustva & recenzije

Pa frende…
Ko to moze jebati,zena ima 34kg…
Živi u šupi,to nije stan😂
Tvoj prijatelj bi trebao malo procitati forum,prije nego ide kod takve…
Vise puta je jasno napisano ovdje,da je ta ženska za izbjegavati…
Ja sam prošle godine,nazvao taj oglas…
Dočekala me ispred te šupe,nije mi palo na pamet da uđem unutra,kad sam vidio nju i gdje je htjela da uđem…😂
Ma ja i on ne biramo baš hahaah ,dvaput smo i zajedno jebali hahaha
 
Pridružujem se napisanom. Danas sam bio kod Ive i cura je top. Zanimljiva, zabavna, izravna i bilo mi se lako napaliti na nju. Nije požurivala (ostao sam skoro 50 min.), ugodno smo popričali i fino se podružili. Malo mi je žao što nije dala anal, ali poštujem svačiju odluku da neke stvari ne radi. Doslovno sve kako je kolega Kiki777 napisao, odlična usluga, za svaku preporuku. Izgled meni super, u licu zgodna, malo škembice, ali nije debela nego baš seksi, sise odlične, dupe super, pica slatka i uredna.
Svakako se imam namjeru vratiti opet.
Do kad joj je radno vrijeme ?
 
Pozdrav.
Upozorenje. Prijatelj mi je danas posjetio jednu ženu sa plavog oglasnika. Bila je nedavno da oglasu kao neka zgodna crnka 30 godina (prije 45). Bio sam i ja kod nje prije dosta vremena , uglasvnom, u prostoriju su ušli neki cigani i opljačkali ga,uzeli mu pare i prijetili mu. Mislim da je bila stara peščenica
Od sada budite na oprezu. Imajte 9mm kod sebe ako ste u mogućnosti
Pa ak si i ti bio kod nje prije dosta vremena, onda je isao na tvoju preporuku pretpostavljam? Ali hvala na upozorenju! Jel prijatelj poduzeo sta oko toga?
 
Pa ak si i ti bio kod nje prije dosta vremena, onda je isao na tvoju preporuku pretpostavljam? Ali hvala na upozorenju! Jel prijatelj poduzeo sta oko toga?
Ja sam išao prije možda dvije godine. Tad je bila negdje na Kvatriću. Ja sam njemu rekaona koje sam sve išao,kao i on meni. I normalno ,pošto sam ja bio kod nje, smatrao je taj izvor pouzdanim i eto ,jebiga..desilo se što se desilo. Ja sam bio u šoku iskreno.
Nije još poduzeo ništa ,ali radi na tome.
Nadam se da će se takvimstvarima stati na kraj.
Od sad pa na dalje, CZ u pretincu. A po zimi možda i pod jaknom... Sretno ljudi
 
E sad, tesko izvedivo jer u neko doba noci murija se vozi po tim krugovima, al zadnje sto sam ja naslutio da bi moglo bit je svacicev trg. Vozio sam se po noci i namjerno stao i bile su dvije u dopicnjacima. Sad dal su kraljice noci il nisu, ne znam. Nisam pokupio nijednu. Kenjalo mi se pa sam zurio
Jesu bile mlade, zgodne?
 
Bok ekipa, evo navratio malo do ZG i da vam javim kaj je sve bilo.


Bio kod nje,lokacija kod autobusnog, slike su autentične ali vjerovatno je malo starija ali ne previše. Tijelo za te godine jebeno.. E sad oral je bio sa i nisam ga ljubitelj ali nisam skoro razliku osjetio,fkt uvlači dobro. Odmah se popela na mene bio sam napaljen ko stoka ali nije htjela da odmah svršim pa je usporavala i na kraju joj je odgovaralo,voli se nabijati na kurac. Namjestio ju u doggy i baš udrarao kvalitetno i jbg završio. Mislio opet kod nje ali oral sa me odbija.Sve u svemu nije mi žao. 400

E sad imam još dvije kod kojih sam bio ali nemogu naći oglas ali vjerovatno ćete ih odmah skužiti,neda mi se čekati da izbace oglas.

Prva je bila zbog vaših recenzija, starija gospođa operira kod kruga mislim da ste ju zvali Ana ili tak nešto,uglavnom dogovor je preko whatsapp i lagan je. Dogovorio sam oral jer nemam baš namjeru toliko staro udarati,došao na lokaciju, ulazaj u stan i malo pod tuš i akcija. Ona kao na slikama,možda malo deblja, vidio sam da se ne brije ako nekoga to pali. Oral je stvarno ok,liže jaja liže njega baš ok.Malo sam ju namučio,pljugala je sigurno 15-20 min i završetak u usta. Nije mi žao i možda ponovim oral ako ne uleti nešto bolje. 300

Druga koja nema oglas je Anja se reklamira na Laništu,Jaruščica. Ona tamna,ima ok sisu nije debele nije mršava,baš ok. Malo zezala sa ulaskom,čekao 5-10 min ali očito tako sve rade.
Oral bez i jebeno uvlači i još ga liže jezikom dok uvlači,treba se dosta suzdržavati jer te želi odmah matirati. AJ malo sam uživao u tom i onda doggy i tu jbg nemoš puno udarati kad je pljugala kao da sutra ne postoji i završio po dupetu.Vjerovatno neću ponoviti. 400

E sad još jedna stvar,vidim da se tu više žicaju recenzije brojevi i nez ni ja šta nego što se napiše za nas ostale da izbjegnemo neke oglase ili da odemo na neki oglas,ima nekolicina koji stave recenziju i onda dobiju dodatnih 50 pitanja,neke stvari i razumijem ali čisto sumnjam da svi jebemo iste kurve,neki dan kad sam zvao ovu zadnju okrenuo sam sigurno 15-ak brojeva ili su zauzete ili nemogu uzeti u tom danu. Znači jebemo ali ne pišemo i samim tim ovaj forum će isto otić u k.. kao jedan da ga ne imenujem. Ja osobno to nebih želio,ove tri sam posjetio u relativno kratkom vremenu i dao sam neki svoj doprinos,pa idemo svi pokušati tako. Nemojte zamjeriti ako sam bio ili grub ili bezobrazan imam nekih 5-6 piva u guzici. LP
Odlicne recenzije,kad stignes samo poljepiti linkove od druge dve…ako naletis,Ana i Anja Jaruscica…kao stonsi napisao,jer ponekad bi covek bas dobar oral najradije samo..
 
Jel tko uspio dobit Elokventnu Ivu na mobitel ili Maju Špansko?! Stalno isključen mob, molim dobru dušu da odgovori ima li slična iskustva. Koliko one naplačuju?
 
Jel tko uspio dobit Elokventnu Ivu na mobitel ili Maju Špansko?! Stalno isključen mob, molim dobru dušu da odgovori ima li slična iskustva. Koliko one naplačuju?
Majstore , ova tema se zove Iskustva & Recenzije . Sto ti radiš od toga ???
Ivu zovi na mob do 12:00 , a Maju ne zovi jer se ne oglašava i ako se javi , javit će se nekom poznatom , a ne tebi .
Prestani spamat jedinu dobru temu na ovom forumu .
 
Jel tko uspio dobit Elokventnu Ivu na mobitel ili Maju Špansko?! Stalno isključen mob, molim dobru dušu da odgovori ima li slična iskustva. Koliko one naplačuju?
Kao što sam napisao par postova ranije, ja sam jučer bio kod Elokventne Ive. Kao i sa većinom cura, moraš biti uporan. Nisam ju ni ja dobio iz prve. Cura se ne javlja za vrijeme druženja na telefon pa ne možeš očekivati da ćeš samo nazvati i dobiti ju iz prve. Isto tako, velik broj cura ne radi svaki dan pa onda isključe "poslovni" telefon na dane koje ne rade.
 
Ti bi kao prvo trebao naučiti koristiti tražilicu na forumu . Pogledaj sto si napravio od druge teme “Jel bio tko”.

U tražilicu pukni link ili broj telefona i čitaj recenzije, za 90% pitanja koje si postavio u nekoliko sati već postoje odgovori .

Svaki post iz spomenute teme je napisan NAKON što sam koristio tražilicu s IDem oglasa s POa.
Za ovu temu, istina - treba otvoriti neku iskustva i recenzije chat temu.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh