ZAGREB - Iskustva & recenzije

Samo jedno pitanje, ako sam dobro shvatio. Nedavno sam pitao za ovu djevojku i odgovoreno mi je da kod nje nema sexa, samo masaža i BJ, znači ipak ima ? :)
Naravno da ima , može sve za 700 i ne razumijem ljude koji se bune na cijenu za mladu i lijepu curu , lijepog lica i koze, lijepih cica i guze kako je Babalui napisao .
Ima i cimericu koja je isto vrhunska picka , ali ću sada to zadržati za sebe .
 
Vidio sam da ste za ovu pitali :
Netko će se sjetit , stara Iva . Domobranska, Prasernova , Črnomerec . Počela lupati cijene bez veze , za poznanike može sve za 300-400. Oral i dalje dobar , svrsavanje u usta pod normalno . Jebanje može svakako . Malo je ostarila , ali za sve ove babe s PO još je i dobra .
Sjećam se ja , ispočetka imala stariju kolegicu neku, a poslije neku mlađu...ali ispočetka nudila samo pušenje,kolegica se jebala...sad je malo niže prema Slovenskoj mislim..
 
Bio danas, punih jaja i jbg ostao. Mala debela, luda malo. Pusenje mi je bilo oke, seks sam samo htio odradit cim prije. 400/600, nakon ovog odricem se ovog sporta.
 

Monika Popric​

monika00e1@gmail.com

javio joj se na preporuku kolege.

Prepiska je isla mailom. U pocetku je bila ljubazna i normalna i poslala jednu mutnu sliku.

I onda krecu problemi. Ne zeli poslat vise slika, trazi A1 bon od 200kn unaprijed, pa ce mi tek onda dati broj i adresu di cu joj donjet jos 200kn

Kad sam pitao jel ima slobodan termin u subotu, sterala me u kurac uz jos neke psovke i rekla da ju vise ne kontaktiram

tako da...
Neki drkaros i meni je poslao njenu foto i tražio BON od 200 kuna i kao da se nalazi u Dubrovniku, čista prevara
 
Meni je poslala da se nalazi u zg. I isto trazila bon od 200 i da ce mi kao dat adresu i broj gdje da dodjem.. cak mi je poslala i jedan dio osobne iskaznice posto nisam vjerovao.. muljatorica
 
Večer svima.

Trebam pomoć od svih vas koji ste u toku s curama sa PO.
Jedno 4 godine nisam bio ni kod jedne cure ali čitajući komentare
i gledajući oglase koje stavljate bio sam kod nekih nabrojanih, znači
i dalje isti posao rade.

Da se vratim zašto pišem ovo.
Imam 43gd, 197cm/105kg i u vezi zadnje 4gd. Sex imamo solidan.
Ali već mi je dosadan.

Tražim curu koja puši kao u boljem porniću, da si daje extra
truda i da je jebozovna. Da ima užu picu. Da se dobro pravi da uživa.

Teško svršavam u normalnom seksu. Dugo već nisam tako svršio a
da ga nisam morao izvaditi i ručno izdrkati do kraja.
Trebam neku koja će me "uništiti". Za to sam spreman izdvojiti
koliko god treba. ZG.

Svaki savjet dobrodošao, najbolji savjet plaćam večerom
u restoranu po izboru.
 
Večer svima.

Trebam pomoć od svih vas koji ste u toku s curama sa PO.
Jedno 4 godine nisam bio ni kod jedne cure ali čitajući komentare
i gledajući oglase koje stavljate bio sam kod nekih nabrojanih, znači
i dalje isti posao rade.

Da se vratim zašto pišem ovo.
Imam 43gd, 197cm/105kg i u vezi zadnje 4gd. Sex imamo solidan.
Ali već mi je dosadan.

Tražim curu koja puši kao u boljem porniću, da si daje extra
truda i da je jebozovna. Da ima užu picu. Da se dobro pravi da uživa.

Teško svršavam u normalnom seksu. Dugo već nisam tako svršio a
da ga nisam morao izvaditi i ručno izdrkati do kraja.
Trebam neku koja će me "uništiti". Za to sam spreman izdvojiti
koliko god treba. ZG.

Svaki savjet dobrodošao, najbolji savjet plaćam večerom
u restoranu po izboru.
Moraš čekati pohotnu kučku da dođe iz Beograda.
 
I još jedna stvar da upamtite svi vi koliko vas ima za vijeke vjekova, da sve su uske jer ih ne palite ni malo, boli ih kurac za vas, ljube se neke s nama, vama, svejedno a želudac im se diže. Pička kad je napaljena pička joj je ko lavor ako je rodila, a ako nije rodila onda joj je šira. Shvatite da je kurva kurva, bez empatije prema vama i vašim novcima, izvući će sve iz vas do zadnje lipe koliko joj to dopustimo. Da su dobre i plemenite, moralne i pune razumijevanja i empatije dale bi nam pičke badava i molim lijepo da ih više ne zovemo cure, žene, dame, nego kurve, više će nas poštivat, manje će nam naplatit i duže ćemo ostat kod njih...
S dosta toga se ovdje slažem i podijelit ću i ja svoje mišljenje oko PO i prostitutki koje nude usluge.
Kako god smo očajna država tako nam je i prostitucija očajna, tj.i praktički ju i nemamo jer nije legalizirana. U glavnom gradu HR se borimo za 10ak prostitutki i one nas jebu u mozak za naše novce više nego što mi njih jebemo (čast iznimkana), a to jednostavno mogu jer je ponuda više nego očajna i većina ovdje se vodi razmišljanjem daj šta daš, nagon ne pita.
Neznam koliko ste primjetili koliko smo mi muški u sve goroj poziciji zbog tog nagona kojeg po prirodi teško kontroliramo, a ženke to jebeno proračunato koriste.
Naša potražnja daj šta daš odredila je cijenu prostitutke koja nije ništa posebno zgodna niti lijepa, u nekoj rupi od smještaja, pola sata 400-500 kuna pa nekad i više. U zemljama gdje je standard puno veći prostitutke puno boljeg izgleda se mogu pronaći za manje novaca, a kod nas većina naših dama sa PO bi se jebale al skoro da im ne uđe.
Kad vidim da me samo hoće riješiti iskreno teško da mi se i digne. Dođem iz tuša i odmah ajmo šta ćemo kako ćemo. Naše dame sa PO su ponuda samo za frajere kojima kita strši samo od pomisli da će nešto umočiti danas i jedva čekaju da ga odmah s vrata uštekaju. Takvi klijenti će nešto i pronaći na PO, al meni iskreno to više nije zanimljivo. Imao sam slučaj gdje mi se zbog takvog pristupa prvo nije moga dignut neko vrijeme, a onda nisam mogao svršit pa mi je kraljica bez srama rekla ovo mi se baš ne događa, daj probaj sam. Da se bar trudila više od 3 minute nebi joj ništa rekao, a ovako sam ju natjerao da dovrši ono za šta je plaćena i otišao. Ovdje se vidi koliko je ta bahatost uzela maha, a to smo sve mi krivi jer se odnosimo više kao prema ženama, a ne kao kurvama. Požurivanje samo da svršiš, razgovor sa drugim jebačima dok ti jebeš, 0% emptaije ili osmjeha kao da jebeš lutku na napuhavanje, loša higijena, loši prostori, kreveti, nadrkane i čudne žene koje vjerojatno trebaju i psihičku pomoć...... sve to toliko stvarna lošu atmosferu da sebe upitaš koju p materinu meni ovo treba. Iskreno, bolje mi je u 90% slučajeva izdrkat ga doma nego proživljavat ove situacije i još platit za to.
Budući da su i naše drage prostitutke, gošće iz Europe i ostatka svijeta shvatile koliko je u banani prostitucija u HR i one su odlučile staviti cijene koje su jako nerealne za nas. Pa tako kod nas na EGE teško da se može naći nešto ispod 200 eura za razliku od Njemačke, Austrije i sl.
Ako ništa, one se bar malo potrude i na nekom višem su nivou, al opet 1500 kuna za sat vremena je za jednog Hrvata sa prosječnom plaćom luksuz.
Dok država ne odluči promijeniti neke zakone po ovom pitanju, ništa nam drugo ne preostaje nego da malo sami razmislimo gornjom glavom, da li mi idemo jebat za svoje novce ili ćemo mi bit jebani u mozak. Pokušajte malo drugačije postupat sa takvim manipulatoricama, a one koje dobro odrade ono s čim su se odlučile bavit, nagradite dodatno, možda se malo nešto i promijeni.
Problem ovog foruma što ste ovdje svi sa različitim kriterijima. Onaj tko ga želi samo negdje uštekat nije isti kao i netko tko želi stvarno kvalitetan odnos i po mogućnosti malo i gfe. Netko kome je dovoljno da mu ga neka samo duboko gurne u grlo piše recenzije na koje su se mnogi suprotno uvjerili i onda spamate forum raspravama i svađama.
Budimo malo objektivniji i znam da je teško, al nekad malo i gornju glavu treba koristit. Sretno svima, uskoro ću napisati 2, 3 objektivne recenzije.
 
Onda je definitivno prevara! Curu sa slike znam,radila je isključivo na preporuku..imala krug stalnih "prijatelja"..Već je par mjeseci nema nigdje,telefon joj je iskopčan...Očito se neki smrad koristi njenom fotkom.
Može link na taj njegov oglas..?
Nemam link, jer nema oglas. Ona se meni javila jednom prilikom na moj jedan oglas... Interesantno je sto mi je poslala i svoje slike lica i sliku svoje osobne iskaznice kad sam rekao da ne uplacujem nikakve bonove.. na osobnoj je zaklonila samo prezime , drugo se sve vidi, i broj osobne iskaznice i sve... I slike koje mi poslala odgovaraju slici na osobnoj.. javi mi se pp pa ti mogu poslat slike da vidis ako je to stvarno ta osoba
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh