Marko_Livaja
Active member
Jel moraš pokazati dokumente?Laura (madmosel) prima samo do 45 godina, kako mi se rekla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moraš pokazati dokumente?Laura (madmosel) prima samo do 45 godina, kako mi se rekla.
Ma ponuda je kranje kiriticna i bezobrazna s njihove strane,cim predas novce prica se mijenja i postaju njih 90 posto bahate i beozbrazne a to su fini novci koje uzimaju dnevno.Očigledno se situacija u ovom sportu srozala na najniže grane.... ponuda je "zakurac"!!!
Ma svi su tu oženjeni ili u veziIma sta vas oženjenih i u vezi na ovom forumu koji su sprobali cure iz zga??![]()
Tebi ni jednaKoje od ovih boljih mlađih kurvi izgledom se mogu lizat, pičkica, guza, stopala tj koje daju da uh se liže, kakva su vaša iskustva, daju li samo zgodnijim likovima, ili svima? Sad će graknut dežurni pametnjakovići i filozofi, ali pliz nemojte
PojasniTebi ni jedna
Ne daju ako nisi zgodan ili bogatPojasni
Di je tekst o panteri🌶🌶🌶@old&ugly Baš mi je žao. Ti si barem nekako dobio madmosel, ja nikako da se dogovorim. Komunikacija se vuće kao kauguma. Meni je rekla GFE (ljublenje, maženje, OWO i odnos sa) za 800kn/sat, šta je ok. Ali kad konkretiziram upit za vrijeme - ništa dalje. Na EGE 200€ hoće za to sve.Na EGE ima isto i drugi broj.
Zato sam konaćno pokarao crnu panteru.Napisao sam već tekst. Objavit ću ga kasnije. I Leonu sam kresnuo.
![]()
Pratim i jaIma neki oglas?
Ako naletis na oglas javi,spremio sam broj,ali da znam kad je aktivnabio jučer kod Emanuele.... cura je mlada, lijepa, draga, sexi,.... lak i brz dogovor... stan čist, ona također... tijelo lijepo, sise tvrde (3)...bio samo na oralu bez (pol sata-300 kn)... preporučam... idem ponovno na ful uslugu, čim mi se ukaže prilika... nznm broj oglasa, imao sam broj od prije, pa nisam išao...
bilo i svrsavanje u usta?bio jučer kod Emanuele.... cura je mlada, lijepa, draga, sexi,.... lak i brz dogovor... stan čist, ona također... tijelo lijepo, sise tvrde (3)...bio samo na oralu bez (pol sata-300 kn)... preporučam... idem ponovno na ful uslugu, čim mi se ukaže prilika... nznm broj oglasa, imao sam broj od prije, pa nisam išao...
Laže,Laura (madmosel) prima samo do 45 godina, kako mi se rekla.
Jel ima netko oglasbio jučer kod Emanuele.... cura je mlada, lijepa, draga, sexi,.... lak i brz dogovor... stan čist, ona također... tijelo lijepo, sise tvrde (3)...bio samo na oralu bez (pol sata-300 kn)... preporučam... idem ponovno na ful uslugu, čim mi se ukaže prilika... nznm broj oglasa, imao sam broj od prije, pa nisam išao...
dabilo i svrsavanje u usta?
Onda sam sretan kaj mi poklopila za minutu![]()
Lara Zagreb
Druzenje kod mene doma u klimatiziranom lijepom prostoru na Jarunu.Također stariji od 50g nemojte se javljat. JAVITE SE…www.oglasnik.hr
Evo nova kujetina koja trazi bonove pa nemojte gubiti vreme na kucku jer nebu nist...
Nakon ovog lepog fijaska sam krenul nazivati dalje(vjerojatno vam je poznat osjecaj) i dosel sam na "fantasticnu" ideju da probam dobiti onu staru raspalu kobilu "profesoricu"(bil sam znatizeljan da vidim kakva je to ipak ludjakinja) i krenul sam nazivati...
Nako par poziva javi se ona i veli: "Da,izvoli!Kaj hoces,zbog cega zoves i sl..."Ja gledam u mob i ne vjerujem...
Onda nakon par minuta manicno/pasivne spikice uspijemo doci do toga da kad bi ja dosel,ona veli mozes odmah oko 15 jer u 16 imam zadnji termin prije pauze(od 17-19 ne radi) a ja velim onda me pisi z a19 i dolazim i to je to...Onda on veli super samo me nazovi jos u 18 da potvrdis i to je to...Nazovem ja u 18 a kurvetina se cudi ko picek glisti i nema pojima da je pricala s menom i dogovorila termin i onda umjesto da veli da sorry nebrem sve popamtiti(kaj je suludo) pocne divljati i lupati svakakve idiotarije...Ja ju,idiot,jos jednom smirim i pokusavam opet fino do termina a ona picne sa ispunjavanjem "upitnika" da kak se zovem,od kud sam,kaj radim,dal sam ozenjen i slicno...
E tu sam puknul i najebo sam joj se i oca i majke najludje,steral je u 35000 pm i poklopil...Pol sata nisam k sebi mogel doci od lude kuje...
Ja skidam kapu svakom ko je izdrzal tu torturu i onda jos mora jebati poluraspalog groba i na kraju platiti...Divan mazohisticki uzitak!![]()
Pa nema wapp,ima viber samo-097/646-2681Ma daj pogledaj na Wappu kako izgleda!!!!! Kao izoperirani transić. I još ružnije od toga
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|