Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ona ok za otić par puta. Vide se kosti mršava je to smo apsolvirali. Sise su joj male ali meni su bile ok. Ne znam koje informacije ti tražiš odi i vidi jel ti se sviđaZnam da su njene slike,na njima izgleda mrsavo,sad jel bas i uzivo tak jako....nisam bio ni kod viky tak da neznam....na slikama se vidi jako trticna kost kad je naguzena...kakve sise ima?
Cak i to sam probal... Ne pomaže nazalostProbaj s drugog broja
I ja ju zval tjednima…jucer iz prve paf…oko podne…odlicno sveMeni se nikad njezna i mazna ne javi...
Nije toliko mršava kao viki niti blizu...Pa tak dost je uska reko bi. Mršava je jako je vitka. Ko ona mala viki tu je to negdje ne znam sad napamet. Ona je na slikama
Bio si?I ja ju zval tjednima…jucer iz prve paf…oko podne…odlicno sve
Trebalo bi otvorit posebnu temu o njoj (brineta37) tj o zarazenima, neka svi vide, pa tko je god bio neka se ode testiratOprez, bio prije par tjedana kod navedene. Nemam nista protiv nje, korektno sve odradjuje i trudi se ali oralac je bio bez i sada vec tjedan dana muku mucim. Svrbi me ne samo alat nego i sire.Nisam odlazio drugima
U kojem je kvartu?Zaboravio dodati cak i dobra masaza. Nije samo trackala kaj me iznenadilo.
Kao Trešnjevka. Ja sam se skinuo na Savskoj s tramvaja, i krenuo ravno pored tehničkog dalje prema stadionu i pored jednog hotela, ime se nemogu sad sjetiti. Dalje kroz rotor pa desno i opet desno. Možda 10 minita hodanja.U kojem je kvartu?
Bolje stavi link na oglas. Ja recimo sam otpički tip i pamtim si stvari po slikama.Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb
1/2
Mala crna
Nježna crnka, 40 godina.
160/65. Grudi 4!
Znaš što hoćeš, želiš!
Nazovi, dođi, čekam te!
Više informacija potražite u oglasu
03.02.2022.
Bio ko kod ove?
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677