TeoG
Member
U pak joj ga zaprdi!!!Ode kod pantere, samo da se javi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pak joj ga zaprdi!!!Ode kod pantere, samo da se javi
Kolko vjeverica za gaženje u sve rupe?Pantera nece moc hodat veceras...gazenje u sve rupe ko zadnji put
Mislim da sam 800 vjeverica dao prosli put, rekla mi je da ne da u guzu cesto, meni dala bila, nesto bila bas raspolozena tada....Kolko vjeverica za gaženje u sve rupe?
600 bi joj ja platio kad god hoće za 1h gaženja u sve rupe.Mislim da sam 800 vjeverica dao prosli put, rekla mi je da ne da u guzu cesto, meni dala bila, nesto bila bas raspolozena tada....
Inace uzima 600 700 tak nest za sat
Buraz, ak imas sta udarat a nisi u vezi, braku il talo nesta, ne treba ti ovaj sport !Pozz ekipa
Novi san ode ..nisan se koristija ovin uslugama dosad jer san dalmoš u zg - u pa mi realno nije ni tribalo ...eh sad kako odes van dovedes kuc jebes ,nemos je odma trazit da radi neke stvari ,sad mene zanima ove sa ege sta pise da rade npr foot fetish jel iko bija kod neke sta to ukljucuje ili to samo napisu tek tako jer bi isa samo da proban tako neke stvari jer za samo jebat to mi netriba..fala na odgovoru
Jel ti citas sta je on napisao uopce ili samo pametujes?Buraz, ak imas sta udarat a nisi u vezi, braku il talo nesta, ne treba ti ovaj sport !
Ovdje se placa diskrecija i nista vise...
Neces dobit nista extra, sve su to price sa extra fetisima....citaj ! Placa se samo diskrecija i nista vise....Jel ti citas sta je on napisao uopce ili samo pametujes?
Nejebice komentiraju....Razni jazavci poceli koristit ovaj
Mislim da je bilo 400 kn pola sataKolko vjeverica ti je uzela
Uvijek joj neki mali dolazi kad pricas s njomPa reko nek se javi taj koji s malim ide kod nje. ;-)
Ma moze se nac, pusti ove budaletine sto pricaju sto nisu dalje od crne pantere vidli naravno da ima koje daju foot fetish i sta te vec zanima...Nisan u braku niti ista ,iman 25 god i neda mi se okolo jebat sa tih par gluposti ( sta se tice ovog odigrat naravno da se da i da je bilo toga al racunan ove znaju sta rade nisan prvi sa ton idejon dosa ) ...namjera je bila otic to platit iskusit i to je to ni ne ic dalje ...racuna san cisto na ove strankinje ove nase me ni nezanimaju ...ako ko ima da je bija ima preporucit slobodno nek mi javi ako ne ,idemo dalje trazit dobrin starin nacinon i nadat se da ce uletit malo iskusnija u tom polju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|