zakrivljeni
Active member
Tako da si faca (barem prema njihovim površnim kriterijima). Moraš imati izgled i status. Ako već ne oboje, onda barem status. Ako nisi nogometaš onda odijelo, kravata, dobra kola itd... Da nahrani taštinu na tebi i da kolegice učini zavidnima. Ili da si nekakav šaraf u njezinoj branši, bila to moda, teretana ili šta već, da ima neke koristi od tebe. To su sponzoruše, ne oglašavaju se u plavom oglasniku i ne gutaju za jednog Marulića. Pristup "koliko cepaš?" tu ne pali.
Poznanica mi je nedavno spomenula lika s kojim se već par mjeseci drpa, zagrebačkog advokata, ima svoj ured, visok je i zgodan prema njezinim riječima. Avanturist je i svaki vikend ševi neku drugu od tih fitness fufica, hostesa i sličnih. Sve mlado meso, ispod 25. Uletava po klubovima i preko poslovnih kontakata. To mu je lovno područje. Trenutno je u šemi s bivšom miss Hrvatske. Da je skladištar u Podravki sigurno mu to nebi polazilo za rukom.
ok, ali mislio sam vise u stilu da trebas znati sto, gdje i kad kako bi upoznao takve cure. valjda ekipa koja je u gjiru po defoltu stjece takva poznanstva. ja nemam ni vremena bas previse za to tako da mi je online prva opcija.