mikulicsven
Well-known member
And full of dicksKad u pola noci ides kod nje mozda ti promakne koji kljucan detalj. Nije slucajno da se takve reklamiraju samo po okriljem mraka i promila. “Night is dark and full of terrors”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
And full of dicksKad u pola noci ides kod nje mozda ti promakne koji kljucan detalj. Nije slucajno da se takve reklamiraju samo po okriljem mraka i promila. “Night is dark and full of terrors”
Pa baš zato i pitam jel bio netkoKo zna mozda zoki cilja na cure s pisulincem
Ti si bio s kunta kitom??ja sam bio cura je prezgodna
Biti gay je okej danas.Sta se sekiras to je danas modernobio sam ti s mamom
A za ovakvo vrijedjanje mozes ovdje biti baniranbio sam ti s mamom
vidiš da čovjek ima bizaran seksualni ukus - transice, starije žene, i tkoznaštojoš. njemu biti baniran predstavlja životni uspjeh.A za ovakvo vrijedjanje mozes ovdje biti baniran
Mozda nije skuzio da ne trandja)vidiš da čovjek ima bizaran seksualni ukus - transice, starije žene, i tkoznaštojoš. njemu biti baniran predstavlja životni uspjeh.
Po mojim prepoznavalackim metodama reko bi da je uzela slike od Petre VrankovicBacena lova. Bilo je recenzija da je mala bonbon pa rekoh idem probati. Uzeo viska love za svaki slucaj.Ana 24g
Želiš opuštanje kako zaslužuješ onda si na pravom mjestu Prave slike,prava maserka,prave godine Velike grudi,velika…www.oglasnik.hr
Prostor u NZg. Dodjem na kat koji je rekla i kaze bit ce vrata otvorena. Odem ja po uputama i nema otvorenih vrata pa probauljam po katu (puno stanova) i naidjem na stan s otvorenim vratima, ali ispred stana tenisice broj 45. Rekoh nije to to. Zovem ju opet, kaze otvorena su vrata. Ja se vratim i zavirim u stan kad izjuri neki frajer u potkosulji da koji k.. ulazim u njegov stan. . Konacno pronadjem stan i udjem. Ugl. treba ni slicna slikama, 170/75-80/4. Ostanem, malo trackanja i klizenja golim tijelom i drkica za 400. Bacena lova.
Hahaha nisi valjda ocekivao za to s po fitness modela pa naravno da je gnom. Pa svako 100 oglas tu je s realnim vlastitim slikamaPo mojim prepoznavalackim metodama reko bi da je uzela slike od Petre Vrankovic
Ma ne, ja samo kazem kolegi hvaraninu koja je macka na slikamaHahaha nisi valjda ocekivao za to s po fitness modela pa naravno da je gnom. Pa svako 100 oglas tu je s realnim vlastitim slikama
Odradila te ko vola, barem ste vi hvarani&bračani poznati kao škrti boduli . Očito kad je sva krv u penisu mozak ne šljaka.Bacena lova. Bilo je recenzija da je mala bonbon pa rekoh idem probati. Uzeo viska love za svaki slucaj.Ana 24g
Želiš opuštanje kako zaslužuješ onda si na pravom mjestu Prave slike,prava maserka,prave godine Velike grudi,velika…www.oglasnik.hr
Prostor u NZg. Dodjem na kat koji je rekla i kaze bit ce vrata otvorena. Odem ja po uputama i nema otvorenih vrata pa probauljam po katu (puno stanova) i naidjem na stan s otvorenim vratima, ali ispred stana tenisice broj 45. Rekoh nije to to. Zovem ju opet, kaze otvorena su vrata. Ja se vratim i zavirim u stan kad izjuri neki frajer u potkosulji da koji k.. ulazim u njegov stan. . Konacno pronadjem stan i udjem. Ugl. treba ni slicna slikama, 170/75-80/4. Ostanem, malo trackanja i klizenja golim tijelom i drkica za 400. Bacena lova.
Mislim zalosno je da gnom misli da lici na nju. Guster je nastao tako sto je Hvaranin ili Bracanin hranio krokodilaTako je. Na slikama je Petra Vranković, kao što je već netko spomenuo, a slike su skinute s njezinog instagrama. Makar, ona koja joj je maznula te slike nije puno fulala. I ta Petra se bavi istim "biznisom", samo u malo drukčijem obliku i po drugoj tarifi.
Ne misli da liči na nju nego zna da kad bi stavila sebe, malo tko bi ju zvao kraj svih onih fitness modela u oglasima (kojima uvijek neki naivac povjeruje).Mislim zalosno je da gnom misli da lici na nju. Guster je nastao tako sto je Hvaranin ili Bracanin hranio krokodila
A da ne govorim o ovim mentolima sto traze bonove i jos se hvale da ima ljudi koji padaju na toNe misli da liči na nju nego zna da kad bi stavila sebe, malo tko bi ju zvao kraj svih onih fitness modela u oglasima (kojima uvijek neki naivac povjeruje).
imas neki info? kako upoce doci do takvih cura koje se javno proklamiraju kao modeli i slicno? pretpostavljam da uletit na insta ne igra, ili okolisat s treningom kod nje isto nije neka shema.Tako je. Na slikama je Petra Vranković, kao što je već netko spomenuo, a slike su skinute s njezinog instagrama. Makar, ona koja joj je maznula te slike nije puno fulala. I ta Petra se bavi istim "biznisom", samo u malo drukčijem obliku i po drugoj tarifi.
Kako mislisTako je. Na slikama je Petra Vranković, kao što je već netko spomenuo, a slike su skinute s njezinog instagrama. Makar, ona koja joj je maznula te slike nije puno fulala. I ta Petra se bavi istim "biznisom", samo u malo drukčijem obliku i po drugoj tarifi.
Da. Vasar tastine. Pokupio je pred prijateljicama bijesna kola da sve vide, a ona u vezi i to dogoj. Ali bitno je da frendice vide brza kola i frajera kojI joj otvara vrata dok sjeda u kolaKako mislis
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|