Classy Lady
Fina njegovana lijepa dama 40 godina ! Volim mlade lijepe momke , ali i one koji se osjecaju mlado . Visoka sam 167…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel provjerena ta cura? nisam mogao nac neki prijasnji postClassy Lady
Fina njegovana lijepa dama 40 godina ! Volim mlade lijepe momke , ali i one koji se osjecaju mlado . Visoka sam 167…www.oglasnik.hr
Kako misliš , provjerena ??? Oib , Testovi na droge ili alkohol ?jel provjerena ta cura? nisam mogao nac neki prijasnji post
Mozda nisam koristio tocan "lingo" jer sam, kao sto pise, nov ovdje. Pod provjerena sam mislio dali je netko bio kod nje, ili cu ja za ovo biti pokusni kunic.Kako misliš , provjerena ??? Oib , Testovi na droge ili alkohol ?
Volio bih da ti budes pokusni kunić . Evo odradi ovu i daj kvalitetnu Recenziju , za uzvrat ti pošaljem 3 vrhunske cure u pp koje se ne oglašavaju na POMozda nisam koristio tocan "lingo" jer sam, kao sto pise, nov ovdje. Pod provjerena sam mislio dali je netko bio kod nje, ili cu ja za ovo biti pokusni kunic.
Thanks
Posalji meni jednu i oduzim ti seVolio bih da ti budes pokusni kunić . Evo odradi ovu i daj kvalitetnu Recenziju , za uzvrat ti pošaljem 3 vrhunske cure u pp koje se ne oglašavaju na PO
Može 3 l vina i litra vilijamovkePosalji meni jednu i oduzim ti se
Moze nema frkeMože 3 l vina i litra vilijamovke
Aleksandra , Nova Galerija . Ukucaj u tražilicu . Uglavnom Milf cca 50 god , dobro se drži , ali usluga je odavno losa . Prije 10-15 godina je bila bomba od žene , sada ne preporučujem ne zbog izgleda već zbog lose usluge . Fizički izgled bez obzira na godine je još uvijek jako dobar i za one Suncice i Sare , Brinete , ova je premija .https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plava-bomba-35-g-oglas-4528891, ima li neka recenzija za nju ili ja to nisam nasao? Hvala
Ova Sara već polako ulazi u kategoriju Gilf , jako lose . Nije mi jasno da to netko može hvaliti. Ona bi trebala cijenu korigirati na 50% od sadašnje da bi to bilo realno . Ukratko , stari Babac koji već ulazi u 60-te.Dok sam tu da napise i ja neku recenziju bio sa Sarom, ne vjerujem da su joj godine tocne(44), mislim da ima preko 55, oral bez, sex sa, pozuruje, fotke mozda jesu njene ali sa filterima, uzivo je skroz drugacija, u stiklama i ne zna da ide hahahha, ja sam se smijao kad sam usao… svakako za ne ponovit i ko moze da ne ode probati… Nadam se da cu nekom bit od pomoci…
I tih 50% je mnogo!!!Ova Sara već polako ulazi u kategoriju Gilf , jako lose . Nije mi jasno da to netko može hvaliti. Ona bi trebala cijenu korigirati na 50% od sadašnje da bi to bilo realno . Ukratko , stari Babac koji već ulazi u 60-te.
A gledaj 200-300max je njezina realna cijena . Imaš ove koji se pale na te stare babe .I tih 50% je mnogo!!!
Sto je Marica umrla ?ima što u zg istok? pušenje ili brzinski sex? i za malo para
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|