ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da podijelim s vama jučerašnje iskustvo. Vidio sam u tramvaju crnu/guzatu Viki. Prepoznao sam je po tome jer je bila s onim svojim svodnikom čija slika stoji u jednoj od rasprava. Fotke na PO-u su atraktivne i mogu jako zavarati čovjeka. Žena uživo djeluje nezdravo, oronulo i vidi se da je u kurcu sva. Ja sam se jedno vrijeme nabrijavao otići kod nje i hvala Bogu da nisam. Ne bi se nikada upustio u odnos s njom.

Da podijelim s vama jučerašnje iskustvo. Vidio sam u tramvaju crnu/guzatu Viki. Prepoznao sam je po tome jer je bila s onim svojim svodnikom čija slika stoji u jednoj od rasprava. Fotke na PO-u su atraktivne i mogu jako zavarati čovjeka. Žena uživo djeluje nezdravo, oronulo i vidi se da je u kurcu sva. Ja sam se jedno vrijeme nabrijavao otići kod nje i hvala Bogu da nisam. Ne bi se nikada upustio u odnos s njom.
Daj sliku

Ovo je zona sumraka . Pimp se vozi u tramvaju s dugogodišnjom pruzateljicom ljubavnih usluga . Kakav je to pimp bez crnog BMW-a i kakva je to kurva koja se vozi u tramvaju ? Uostalom , kakav si ti jebac koji nema svoj auto nego se vozi u tramvaju .

Ovo je zona sumraka . Pimp se vozi u tramvaju s dugogodišnjom pruzateljicom ljubavnih usluga . Kakav je to pimp bez crnog BMW-a i kakva je to kurva koja se vozi u tramvaju ? Uostalom , kakav si ti jebac koji nema svoj auto nego se vozi u tramvaju .
Ti si vidim večerao duhove pa si očito duhovit. Nije poanta tramvaj nego treba koja izgleda jako loše, a prikazuje se kao top pička.

Ti si vidim večerao duhove pa si očito duhovit. Nije poanta tramvaj nego treba koja izgleda jako loše, a prikazuje se kao top pička.
Tebi se prikazuju beli miševi . Pogledaj si crnu na FB-u , uopće ne izgleda lose . Čak je smršavila i to dosta , utegnula se žena . Bio sam ljetos s njom , usluga solidna s obzirom kave su druge danas . Za 60 imaš B2B masazu , oral i sex ili je tako bilo , ne znam kako je sada jer se situacija mijenja svaki dan . Nisi nju vidio u tramvaju , vjerojatno si ju zamijenio ili lika kojeg si ugledao .

Ne piši gluposti po forumu . Nisi bio sa ženom , pretpostavljaš da je ona jer si ugledao lika čiju sliku si vidio na forumu . Pametnom dosta , a ti radi nešto korisno u životu .

Pričalo se (to je tvrdio njen pimp, koji se zaljubio u nju) da ta crna Viki ima sidu. Tako, pazite se.

Jel bio tko
Ako poštuješ sebe...nemoj...
Žena je užas...od izgleda do usluge..
To ti je ova:

To ti je ova:

Hvala

To ti je ova:

E za 30 eura ne znam šta si očekivao mladu ljepoticu?!

Za te novca možeš dobiti jedino babca.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh