Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.
www.oglasnik.hr
Ponukan dobrim recenzijama (njih nekoliko, što je bitno za naglasiti) navratih do dotične i ostah pravo razočaran.
Dakle, njih nekoliko
na forumu ju je nahvalilo, slike u PO su o.k., navodno su njene, pa mislim si, ajd da probam.
Jedino mi je cijena bila malo sumnjiva. 50 eura.
Al, ajd mislim si i Pantera ti ga popuši za 40 eura, a izvrsna je, pa možda je i ova dobra, kad je već hvale.
Al je kurac. Pantera je za ovu Miss Universe.
Kad je otvorila vrata, bacim pogled na nju, na stan u kojem se nalazi, okrenem se i odem na pivu (naglo me prošla volja i za masažom, i za drkicom, i za sexom...).
I sad si ja kontam, u čemu je stvar.
Nekoliko pozitivnih recenzija za dotičnu (ovaj jedan majstor je čak napisao da je prelijepa džepna Venera, wtf.
).
A meni je ispod prosječnog izgleda, nije ružna ali ništa posebno i još k tome nesređena, nenašminkana, u nekoj izlizanoj trenirci me dočekala. Stan je očajan.
Da rezimiram, nije mi namjera kritizirati recenzente, svatko ima pravo na svoje mišljenje, svoj dojam, na kraju krajeva kažu da je "ljepota u oku promatrača", ali nekakvi objektivni kriteriji bi ipak trebali postojati.
Ne samo u pogledu fizičkog izgleda već i prostora u kojem se noćna dama
nalazi.
Tako da kad se pišu recenzije, ne bi bilo zgoreg napomenuti i kakav je prostor, higijena...