Mozart
Well-known member
Covjek izvuko pol plavogjel može recenzija ovih dama ako je netko bio
![]()
Silvana CRNI PANTER
Ćao, društvo ja sam nova ovdje ! Želim da se zabavim fino i pokažem vam sta znam, a znam da razvalim ! Ako zelis da…www.oglasnik.hr
![]()
Gospođa 48g. traži galantnog gospodina za senzualnu masažu i druženje u njegovom
Gospođa 48g. traži galantnog gospodina za senzualnu masažu i druženje u njegovom prostoru. SMS isključen ! 0957363511www.oglasnik.hr
![]()
Bucka 51 god.
Bucka 51 g. s izrazito velikim oblinama pruža usluge u svom diskretnom prostoruwww.oglasnik.hr
![]()
![]()
Udata gospođa 31/175/63/4 poziva situiranog gospodina na druženje
UDATA gospođa 31/175/63/4 poziva situiranog gospodina na druženje u svoj prostor. Diskrecija 100%. Mob:www.oglasnik.hr
![]()
Samo za odvažne - guza sexy profesorice !
Zrela dama - zgodna profesorica 55g. Najbolja guza za "igrice" Probaj vanserijski sexypilnu damu - vitku crnku.…www.oglasnik.hr
![]()
![]()
Mazna umiljata 36g.
Mazna umiljata 36g., prekrasnog tijela, pružit će ti nezaboravno vatreno druženje isključivo u Vašem prostoru ili…www.oglasnik.hr
![]()
Dama
Nježna dama 52god., lijepih oblina, družila bi se s kulturnom gospodom u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
![]()
Masaža
Kvalitetnu opuštajući masažu cijelog tijela pruža pristojna simpatična maserka u svom prostoru diskrecija i higijena…www.oglasnik.hr
![]()
Nježna dama 50 godina
Nježna dama 50god., lijepih oblina, družila bi se s kulturnom gospodom u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
![]()
Posebna - damica
Vrhunska usluga s damom 50-tih godina, nježnom, strastvenom i ugodnom. Radim fetiše, sve vrste masaža uz ugodno…www.oglasnik.hr