ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel može recenzija ovih dama ako je netko bio

Covjek izvuko pol plavog

Minea, 0996313580, 65 eura/ pola sata, Gajnice
Već sam o njoj napisao recenziju, tako da neću u detalje, bio sam kod nje nakon dužeg vremena i mogu reći da sam zaboravio kako se žena fantastično nabija na kurac. Sami vrh ponude Plavog oglasnika. Higijena nje i stana je top, ona je sva mirišljava i čista tako da sam ju s guštom lizao dolje. Topla preporuka svim ljubiteljima MILF-ica, ja se definitivno vraćam.
Kolko ona godina ima?

Prof. Dr. prostitutio
Najbolje potrosenih 90 € ikad, prelijepa, odlicno tijelo, ugodna i ljubazna, uredna, mirišljava i čista. Čudesan BJ sa, rijetko mi je bio toliko tvrd, gruba jebacina, iako mi nije bila prva akcija taj dan. Davljenje i griženje međusobno a nakon svega i maženje. Preporuke svima naravno iako ju je jako tesko dobiti.

Miramarska postaje centar za prostote, ona ruskinja maserka je samo par haustora dalje

Prof. Dr. prostitutio
Najbolje potrosenih 90 € ikad, prelijepa, odlicno tijelo, ugodna i ljubazna, uredna, mirišljava i čista. Čudesan BJ sa, rijetko mi je bio toliko tvrd, gruba jebacina, iako mi nije bila prva akcija taj dan. Davljenje i griženje međusobno a nakon svega i maženje. Preporuke svima naravno iako ju je jako tesko dobiti.

Miramarska postaje centar za prostote, ona ruskinja maserka je samo par haustora dalje
kako izgleda, slike vjerojatno nisu njene?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh