ZAGREB - Iskustva & recenzije

Nova cesta, rotor

Simpa crnokosa zenska, bosanka, nije ruzna, dosta niska. Ispuhane sise, zajednicko tusiranje, ljubljenje, nista posebno.

Ali akcija, nema nikakvih zamjerki protiv zestokog nabijanja, prsta u guzu, 69, lizanje pice, svrsavanje po njoj. Jako submisivna zenska. Mozda se i vratim ako sam nesto zaboravio uraditi jos

Prostor Miramarska.

Jako lijepa zenska, 120 klasika, prvo ide masaza. Izvadila je filere iz usana pa je i ljepsa ali je dobila koji kilogram u struku. Sise malo istrosene, moguce da je o rodila. U faci nema bolje na PO. Masaza mozda bolja od akcije, al ok sve u svemu.
Pola sata ili sat 120

Evo vidio sam da kolege komentiraju na susjednoj temi i ranije na forumu ovu vruću Anu pa sam je i ja posjetio.
Dogovor lagan preko Wappa potrebno se najaviti dan ranije, prostor u Prečkom. Pola sata 55, sat 100..
Ona simpatična u licu, crna kovrčava kosa, rane četrdesete rekao bih, komunikativna, opuštena. Tijelo na granici BBW (cca 170/80, grudi 3 s velikim bradavicama), ima je, ali je čvrsta i nabijena i lijepo građena. Akcija ludilo: ona raspoložena, da se lagano ljubiti u usta i dolje dirati i ljubiti i jako uživa u svemu što se radi.
Oral s njena strane vrh, liže jaja, slini, izluđuje i napaljuje. Ja sam je mazio po pici, svršila je žestoko bar 3 puta od kojih jedan puta squirtanje. Grčila se i stenjala, koda će rodit još jednom :). Iskreno još nisam sreo neku u ponudi da tako svršava... Akcija super, probali 4 poze, najbolja u doggy, žestoko se može nabijat, a sama je tražila da je spankam. Poslije ponovili još jednom sve, skroz me iscijedila. Uglavnom super provedeno vrijeme s ženom koja ti se potpuno posveti. Prije i poslije ponudi sokom, cigaretom.
Legendo čitam ovo što si napisao pa razmišljam...svršila ona tri puta...uživala u svemu...ne znam jesam li izostavio negde dio da je ona na kraju tebi platila ili....🤔

Jebo sam onu babu na krizanju selske i zagorske. Za 20eura pusenje i jebanje. Vise joj nisam htio dat zbog izgleda.i ona pristala. Ocekivao sam luciju al jbg sve mi je bilo jasno kad je otvorila vrata.
Pusenje lose al u pici mi je bilo ugodno. Stan los i neuredan. Ona ruzna. Mrsava. Jos tijelo nekak i prodje. Jedva svrsio sve s kondomom.
Iduci tjedan karam Luciju i to cu sat vremena uzet. Pa javim dojmove.

Jel ta Đurđa, pa dajte link, koliko cepa?
Ovo ti je link od Đurđe…

U postu za koji si pitao priča se o Ani Rudeš…

Nema na čemu…

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh