BDSM Love Apartman Zadar
New member
Kad dođete u Zadar, nek Vas vodi u BDSM Love Apartman u Zadru Puno zabavnih sadržaja i ogledalaČula sam ali nisam bila, kada dolazimo u Zg moj lipotan me uvik vodi na zadnji kat kod Antunovića
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad dođete u Zadar, nek Vas vodi u BDSM Love Apartman u Zadru Puno zabavnih sadržaja i ogledalaČula sam ali nisam bila, kada dolazimo u Zg moj lipotan me uvik vodi na zadnji kat kod Antunovića
I mene zanima...Jeli netko zna za neki hotel u Zagrebu di možeš direktno iz garaže liftom do sobe?
Ako nije problem moze neki link, cijena slike u PM? HvalaKad dođete u Zadar, nek Vas vodi u BDSM Love Apartman u Zadru Puno zabavnih sadržaja i ogledala
Pratim zanima i menePozdrav svima,
Zanima me dali u ZG ima apartman nekakav par sati sa jacuzzijem ?
Hvala
Ne znam kako je sada u Grand hotelu Zagreb na Jankomiru,osim vjerojatno vecih cijena. Dok je prije tamo bio Hotel Holliday to je bilo top mjesto za druzenje.Da dignemo temu malo...
Koji hoteli u Zagrebu i u zapadnoj okolici izdaju sobe za dnevni odmor bez puno pitanja, samo cash & deri?
Gotovo nijedan ne želi to oglasiti na internetu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|