ryzen100
Well-known member
apartmanima je svejednoDali apartmani dozvoljavaju dovodjenje vise osoba na sex? hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apartmanima je svejednoDali apartmani dozvoljavaju dovodjenje vise osoba na sex? hahah
pozovi mene, preuzimam rizik... znam super gnjezdo u Samoboru...Dali apartmani dozvoljavaju dovodjenje vise osoba na sex? hahah
kakav rizik preuzimaš?pozovi mene, preuzimam rizik... znam super gnjezdo u Samoboru...
da me gazda istera iz stana nakon akcije s ženskom koju dovedeškakav rizik preuzimaš?
a majke ti, pa gledam ti na svaki post gdje s prica o sexu se zelis utrpat u akciju.da me gazda istera iz stana nakon akcije s ženskom koju dovedeš
tnx broa majke ti, pa gledam ti na svaki post gdje s prica o sexu se zelis utrpat u akciju.
Gle dati ću ti savjet, ljude opčenito odbija očaj, nasrtljivost i forsiranje, ovom taktikom bu ti trebalo jedno 20 godina da upceas nekakvu polu jebacinu.
Ne pokazuj da si toliko očajan, prvo tvoj kurac nije poseban naspram drugih da baš netko tebe zeli.
Zene i parovi mogu birati puno bolje likove i nisu očajni da bilo s kime odmah skacu.
Nekako mi zvucis kao previše uzbuđeni teenager koji zeli odmah kurac u pičku i to je to i o drugom nist ne razmislja.
Vidiš većina parova i zena imaju nekakve podsvjesne zelje oko grupnjaka osim samo kurac pička, nekad je bitna sama dinamika, priča, vibra sa osobom, atmosferu koja se stvori.
Netko tko dolazi u par mora nešto pridonjeti kod takve zabave osim KURAC i PIČKA, jer lako je naci "jebače"
može prvo se moraš odspojiti sa interneta pa dogovorimotnx bro
imaš ženu i želiš da me podučiš u grupnjaku bez homo elemenata? ako treba, dajem i novcanu naknadu - slobodno se javi privatno... tnx
ok poslo sam ti br mob u private - javi semože prvo se moraš odspojiti sa interneta pa dogovorimo
Ljudi Vila Marija u dubravi vrhunska
Hotel Europa na Zagrebačkoj ti je OK za ove potrebe.jel ima neki apartman u zapadnom dijelu grada? po mogucnosti da nema primopredaje kljuca
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|