ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bio jucer ona je sa slike…koju godinu starija uzivo. Plusevi, vedrog duha, ok pusenje bez, dobre prirodne sise, mos nabijati koliko hoces u svakoj pozi. Minusi, nije bas mladica, dok se jebe bas ne sudjeluje, stavis ga i nije bas najuza i ne stisce se. Ali aj kako da da ga nabija koliko hoces u bilo kojoj pozi dodje ti nekako svrsiti. Uglavnom 6/10 opci dojam.

Planirao kod ove a docekala me debela škura i

Uglavnom uz to i pimp je retard

Bio jucer ona je sa slike…koju godinu starija uzivo. Plusevi, vedrog duha, ok pusenje bez, dobre prirodne sise, mos nabijati koliko hoces u svakoj pozi. Minusi, nije bas mladica, dok se jebe bas ne sudjeluje, stavis ga i nije bas najuza i ne stisce se. Ali aj kako da da ga nabija koliko hoces u bilo kojoj pozi dodje ti nekako svrsiti. Uglavnom 6/10 opci dojam.

Planirao kod ove a docekala me debela škura i

Uglavnom uz to i pimp je retard
Slično mi se desilo, ja iša kod jedne doša kod sasvim desete, samo što se meni posrećilo, dogovoria sa "Independent" milfarom, na kraju pimp ili ta s kojom sam dogovara šalje sliku od cure od 22 godine, kaže jel mi odgovara ona umjesto nje, ja umjesto na Bilom Brigu zavrsia na Poluotoku, kasnije sam frajeru posla srce i reka da mu platim ručak u Rive, jer ona mala je bila 10/10. Za 150 eur, samo dobia tretman za koji sam kod nekih plaća i do skoro 500-800 eur...da joj to nije bia zadnji dan u Zadru vjerojatno bi upa u ogroman minus 😈🥳

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh