ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo Zadrani da se ne bunite da nema ništa zanimljivo
Cura je top, pravi tamnoputi latino bombončić... Slatkica dočeka nasmijana, lijepo sexy odjevena, ponudi tuširanje... Stan uredan, tuš čist sa čistim ručnicima. Na polici ogledala dezodoransi...
Soba uredna. Ona je boginja u ženskom tijelu, sva zategnuta, prirodna, nevjerovatna čokoladna zaobljena guza, sise prirodne, davno ljepše u rukama nisam držao.
Akcija sa puno volje, sve čini da udovolji i da zadovolji i pritom uživa.
Sexy preporuka!

Ekipa sam da javim da sam pokupio koronu kod jedne razvikane ode na forumu koju neću imenovati da nebi bilo da sam nečiji pimp pa buditi oprezni

Evo Zadrani da se ne bunite da nema ništa zanimljivo
Cura je top, pravi tamnoputi latino bombončić... Slatkica dočeka nasmijana, lijepo sexy odjevena, ponudi tuširanje... Stan uredan, tuš čist sa čistim ručnicima. Na polici ogledala dezodoransi...
Soba uredna. Ona je boginja u ženskom tijelu, sva zategnuta, prirodna, nevjerovatna čokoladna zaobljena guza, sise prirodne, davno ljepše u rukama nisam držao.
Akcija sa puno volje, sve čini da udovolji i da zadovolji i pritom uživa.
Sexy preporuka!
Odlična, sve je istinu kolega rekao, a i ja je znam duže godina pa potpisujem i dajem preporuku za malu kafenu

Ja sam bio prije dvije godine, simpatična mala. Osrednje iskustvo. Izgleda ko Rocky Balboa u ženskom brazilskom izdanju, teretana joj je spavaća soba, miđići na sve strane, tvrdo di god takneš. Ako te to pali, na pravom si mjestu... Ne znam što tražiš, al u Zadru imaš bolji izbor
Mozda se sad promjenila...2 godine nije malo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh