ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dođes ispred zgrade pa te posalje po abon. Ali probaj pa javi
upravo to što je kolega soric napisao. Prvo namami te sa pričom da je keš na ruke pa ti dade adresu blizu benzinske pumpe i onda kad dođeš na adresu ti kaže da odeš do pupmpe i za pola dogovorenog novca kupiš a bon a drugu polovicu da joj daš na ruke kad dođeš kod nje.

Drugima dijelis savjete, a sam nisi u stanju prepoznati fake? :mad: Nekaj ne stima s tobom... 🤨

Ona Natalka ili kako se vec zove atraktivna crnka Ukrainka je teska agencija.
Stoji joj profil da nije, a u biti je.
Bio nedavno na Punta Skali i napaljen vozim kroz Zadar reko idem nesto mrkniti.
I listam sta ima u gradu i pojavi mi se ona, a vec godinama gledam kako cu do nje.
Posaljem poruku, javi se i sve brzo dogovorimo.
Vidim adresa nova zgrada, diskretna lokacija…
Ja unutra kad ono nema veze s njom.Plavusa Ukrainka unutra.( ostao sam jer jednom mi se u Zadru desilo isto vec i docekala me upravo ta i tad je seks bija odlican cak sam i pisa o tome)
Ovaj put i ne bas.
Pusenje top i voli raditi rimming a ostalo srednje.
Da bi ikad vise otisa nebi.Da me ponovo doceka ona na vratima zahvalio bi se i otisao.

Kad nadem profil koji sam zvao stavit cu ovdje.

Ona Natalka ili kako se vec zove atraktivna crnka Ukrainka je teska agencija.
Stoji joj profil da nije, a u biti je.
Bio nedavno na Punta Skali i napaljen vozim kroz Zadar reko idem nesto mrkniti.
I listam sta ima u gradu i pojavi mi se ona, a vec godinama gledam kako cu do nje.
Posaljem poruku, javi se i sve brzo dogovorimo.
Vidim adresa nova zgrada, diskretna lokacija…
Ja unutra kad ono nema veze s njom.Plavusa Ukrainka unutra.( ostao sam jer jednom mi se u Zadru desilo isto vec i docekala me upravo ta i tad je seks bija odlican cak sam i pisa o tome)
Ovaj put i ne bas.
Pusenje top i voli raditi rimming a ostalo srednje.
Da bi ikad vise otisa nebi.Da me ponovo doceka ona na vratima zahvalio bi se i otisao.

Kad nadem profil koji sam zvao stavit cu ovdje.

upravo to što je kolega soric napisao. Prvo namami te sa pričom da je keš na ruke pa ti dade adresu blizu benzinske pumpe i onda kad dođeš na adresu ti kaže da odeš do pupmpe i za pola dogovorenog novca kupiš a bon a drugu polovicu da joj daš na ruke kad dođeš kod nje.
Pa koja budala bi kupila bon....ako si bio ok zanimaju me provjerene informacije a ne pretpostavke

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh