Na slikama izgleda tako. Jel ugodna ? Ono da ne pozuruje i slicno?Ali dobra je za svoje godine i cak bolja od ovih sa ege-a mlađih
Lipa je i jebozovna žena u kasnim 40-tim tj ranim 50-tim
Plavuša lipe sise,guza i sve je ok
Put Murvice je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na slikama izgleda tako. Jel ugodna ? Ono da ne pozuruje i slicno?Ali dobra je za svoje godine i cak bolja od ovih sa ege-a mlađih
Lipa je i jebozovna žena u kasnim 40-tim tj ranim 50-tim
Plavuša lipe sise,guza i sve je ok
Put Murvice je
Dobra jeNa slikama izgleda tako. Jel ugodna ? Ono da ne pozuruje i slicno?
Stigla Tina u Zadar.. Jeli bio tko
Jesu njezine slike? Izgleda ko slonica na slikama ?A onako
Zena između 48-55 god plavuska
Lipa prcasta guza i faci je ok ali jbt 140€/ po ure
I jel bio tko kod Nore?
Valja probatDobra je
Ja san bija par puta i nije losa
Ugodna i simap zena
Ja sam bio ali sam se okrenuo. Rankača bahataDa li je netko bio kod ove cure?![]()
Mlada i slatka, Ameli 18 god
Mlada crnka,18 godina. Trenutno se nalazim na moru. Volim se zabavljati pa,iskoristi priliku dok sam tu🥰 Slike moje,tek…www.oglasnik.hr
Iza sam otiša kod Gabi. Lak dogovor, cura sa slike identična, vatrena, odlično tijelo, utrenirana, prava brazilska guza (ne prevelika), radi sve kako piše u oglasu, jako ugodna kao osoba... preporuka !!!!Ja sam bio ali sam se okrenuo. Rankača bahata
I ja isto takoJa sam bio ali sam se okrenuo. Rankača bahata
manijačeSta mislite ima li neka u Zadru sa EGE ili da vi znate da bi dosla u neki trgovacki centar i da mi popusi ili izdrka u wc-u. Platit cu koliko kaze to nije problem
I ja biohttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vrlo-seksi-i-ljupka-djevojka-oglas-6389940
Pozdrav
Evo toplo preporučam ovu djevojku bio sam kod nje dva puta
Brazilka otprilike 30 godina
Higijena skroz uredna ,prostor također uredan,ne gleda na sat jedino što je oral sa kondomom ali ostalo je sve super.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|