ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam bio ali sam se okrenuo. Rankača bahata
I ja isto tako
Kazen ti otvorila je vrata,sva je mutava nesto ja gledan jbt ona u majici na špaline i kratkin gačan me dočekla
A u faci je ka neka ciganka pitaj boga
Ubiti 0 bodova

Jedino mi je ža sto nisan isa kod Nore da vidin kakva je ona
Jel bija ko kod Nore
Njih dvi su skupa u stanu na bilon brigu

Već sam neko vrime u ovim vodama cca 15 uglavnom provjerenih. Ono što nikako ne radim je da šaljem selfije a neke ćak traže i instagram (ne lažni jer skuže pa blokiraju). To im nikako ne šaljite kao ni fotografije sa 1 prikazom jer slikaju sa drugim mobitelom i šalju jedna drugoj. Vidio sam sa svojim očima kod jedne jer mi je pokazivala neke likove. One za koje znam da traže a koje su često ode su:

Razumin da se boje ali svaki posao ima rizik jebiga. I meni je kolega poginuo na poslu a morao je 2 dana raditi za njihovih pola sata što zarade. Da im je pizda od zlata ja im ne šaljem ništa jer im ne virujem!

Uništit će vam ovaj novinarčić sve...po izgledu lik vjerojatno ide na parade ponosa

Uništit će vam ovaj novinarčić sve...po izgledu lik vjerojatno ide na parade ponosa

Prije bih rekao da će policija pokvariti zabavu. Šta ćeš kad nemaju pametnijeg posla.

Prema informacijama iz PU zadarske, tijekom 2024. godine zbog prekršaja iz članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (odavanje prostituciji), prekršajno je sankcionirano 27 stranih državljanki. Također su podnesene dvije kaznene prijave zbog sumnje na kazneno djelo iz članka 157. Kaznenog zakona RH – »Prostitucija«. U tim su slučajevima kazneno prijavljeni jedan strani državljanin i jedna strana državljanka.

Naglašavaju i da sve zaprimljene dojave građana, kao i vlastita saznanja, policija temeljito provjerava s ciljem utvrđivanja postojanja elemenata kaznenog ili prekršajnog djela.

Premda ne piše u članku pretpostavljam da su one koje su uhvaćene deportirane i da im je izrečena zabrana ulaska u RH na određeno vrijeme.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh