❤️Zadar❤️Pravi Sastanak
Neodoljiva, privlačna, opuštena i vatrena ljepotica 🔥🔥 koja voli biti razmažena. :-) Poziva vas da se predivno…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bija![]()
Čehinja Natali ❤️ Rijeka ponovo - zadne 3 dana!
Opet u Rijeci. Najbolja cehinja u centru. Kratko. Imam 27 godina. Nudim druženje kod mene. High Class i sve diskretno.…www.oglasnik.hr
jel bio tko kod ove Čehinje?
Koliko zvoni ?Ja sam bija
Onako… nista posebno. Nije kako na slikama malo je deblja
Ja posla poruku, ne cini se ko fakeJe li tko bija?![]()
❤️Zadar❤️Pravi Sastanak
Neodoljiva, privlačna, opuštena i vatrena ljepotica 🔥🔥 koja voli biti razmažena. :-) Poziva vas da se predivno…www.oglasnik.hr
Nažalost većina ima nerealne slike...kao i ona vrckava plavuša sa PO slike avion uživo duplo lošijeJa sam bija
Onako… nista posebno. Nije kako na slikama malo je deblja
Katastrofa...slike top a na vratima me dočekao gabor...okrenuo seJa posla poruku, ne cini se ko fake
Icu vj veceras
Ne znam i mene zanima...Jeli netko zna jeli jos rade mama i cer vunic
Bezveze čitam zadar, ja sam iz zg. Mene su jednom "uhvatili" taman izašo od kurave. Nikakva kazna nije bila, ženska je bila očaj, nadrogirana i loš seks pa sam otišo dat iskaz i tak neke info. Osim toga nikakva kazna meniJa mislija da ide prekrsajna prijava, neka mala kazna mada lako za kaznu nego ostanes zapisan. A taj cirkus mi ne triba
Što su radile u paru ? Koliko europljana ?Ne znam i mene zanima...
Jel to domaća cura?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-i-slatka-ameli-18-god-oglas-6370382
Bio sam i ono sta ja znam. Stvarno je jakoooo mlada. Lipa je u faci a tijelo onako. Sise gotovo da nema male skroz.. Ono sto me dojmilo jako je draga. Sex sa gumicom prosjecan. Cijena ok da se dogovoriti sa njom. Eto mozete probati nije prevara sigurno
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|